bunu başarabilen kimse var mi? olmuyor arkadaslar yanı cidden ne yapip ne edip yakaliyolar her sekilde. hile veya şifre seklinde bi patch filan var mi? bende sınırsız nos var yine yakaliyolar. sadece merak ediyorum viper polislerden sonra helikopter filan geliyomu acaba ya da şu elektrikli şok dalgasi onu uyguluyolar mi
oyunda sotelencek bi yer var aslinda ama orayida aranma yüzdeniz fazla olunca viper polis arabalari hemen geliyor. bu otoyoldaki tünelin üst kısmı orda durunca polisler tunelin altinda dört dönüyolar dedigim gibi aranma yüzdeniz fazla olunca hemen yakaliyo adiler
ne alaka ya? ben zaten oyunu hilesiz bitirdim ? şimdi zevkine takiliyorum? maksat yukarda dedigim olayi görebilmek. elektrikli şok mudur nedir onu gercekten uygulayip uygulamadiklarini görmek istiyorum. ee sınırsız nos kullaniyorum anca oluyor 500bine kadar ulastim sonra peşindem 90 a yakın polis arabasi geliyo
Elektrikli şok olayı sadece oyundaki bir videoda var, oyunda polislerden kaçarken olan bir şey değil. Ayrıca MW'da bizi kovalayan helikopterler NFS Carbon'da yok.
Fark Var... Senine İyi Arasında Büyük Bir Fark Var... Benimle Senin Aranda Kocaman Bir Fark Var... Kötüyle Benim Aramda İrice Bir Fark Var... İyiyle Kötü Arasında Duran !
Elektrikli şok olayı sadece oyundaki bir videoda var, oyunda polislerden kaçarken olan bir şey değil. Ayrıca MW'da bizi kovalayan helikopterler NFS Carbon'da yok.
ciddi misin o zaman ben boşuna kasiyomusum yaa neyse ozaman fazla kasmanın anlami yok sanırım. ozaman most wanted daha iyiymiş ozaman prostreet'e bakiyorumda adamlar geliştirecegine geriliyolar.
ben 250 polisi hallettiğimi hatırlıyorum.Hatta forumda var resmi bu konuda muscle arabalar çok iyi tam polise çarpacakkan ağır çekime alıyorum tam arka tarafa gömüyorum polis topaç gibi dönmeye başlıyo bence birde muscle tipi arabaları dene