Giriş
15 Temmuz 2008; 15:42:11
ARKADAŞLAR GEÇEN SENE Kİ FİNAL MAÇINI HD VEREN HD-SMART BU SENE Kİ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HEPSİNİ HD VERİRMİ?
_____________________________Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim. HEIL NAZI
15 Temmuz 2008; 18:21:18
o kadar adam okumuş cvp yok
_____________________________Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim. HEIL NAZI
15 Temmuz 2008; 18:26:05
millet kahin değil ya nerden bilsin öyle bir duyuru yapıllmadı şimdie kadar verir dersin vermez vermez dersin verir. bu yüzden kimse yorum yazmıyo.
_____________________________Fujifilm s8000fd Eski NİCK:satelite
15 Temmuz 2008; 18:30:00
quote: Orjinalden alıntı: Eren Polat millet kahin değil ya nerden bilsin öyle bir duyuru yapıllmadı şimdie kadar verir dersin vermez vermez dersin verir. bu yüzden kimse yorum yazmıyo. bende zaten geçen sene ki finalden yola çıkarak sordum
16 Temmuz 2008; 9:28:20
Hepsini vereceğini sanmam ama içinden seçtiği 1-2 kaliteli maçı veri gibi..
_____________________________ Nothing lasts forever Even cold november rain
16 Temmuz 2008; 11:04:41
belki aynı gruba bağlı olan star tv yi sadece şampiyonlar ligi maçlarına has olmak kaidesiyle digiturkte şifreleyip hd-smart üzeriden hd olarak verebilir... maksat daha çok kişiye d-smart satabilmekse eğer böyle birşey yapma imkanları var....
17 Temmuz 2008; 19:36:18
Evet bu konuda d-smartta bir tanıdığı eşi dostu olan yokmu her hafta canlı olan iki maç hd verilirse ben almayı düşünürüm.
17 Temmuz 2008; 20:19:41
quote: Orjinalden alıntı: ugurko Evet bu konuda d-smartta bir tanıdığı eşi dostu olan yokmu her hafta canlı olan iki maç hd verilirse ben almayı düşünürüm. yakında bütün detayları yazıcam takipte kalın lütfen....
_____________________________ ---2000 FilDişi Brava SX---
18 Temmuz 2008; 10:35:00
Evet ya D Smart şampiyonlar liginde kaç maçı hd vereceğini açıklasa kendileri için de iyi olacak.. Tabi fazla maç verirse
_____________________________ Nothing lasts forever Even cold november rain
The Answér
Uzaklaştırılmış 99 gün cezanın 68 günü kaldı.
19 Temmuz 2008; 17:06:46
final maçında star tv spikeri seneye şampiyonlar ligi maçları d smart da HD olarak verilcek demişti... ama tüm maçlar mı bilemicem... Ama star tv üzerinden HD yayın veremez. eğer böyle birşey yapacaksa STAR TV HD isimli yeni kanal çıkması lzm.. kablo tv HD kaliteye geçmedi ve star tv kablo tv de var. ve star tv şifrelenirse kablo tv etkilenmez. sanırm anlatabildim
19 Temmuz 2008; 23:30:58
quote: Orjinalden alıntı: The Answér final maçında star tv spikeri seneye şampiyonlar ligi maçları d smart da HD olarak verilcek demişti... ama tüm maçlar mı bilemicem... Ama star tv üzerinden HD yayın veremez. eğer böyle birşey yapacaksa STAR TV HD isimli yeni kanal çıkması lzm.. kablo tv HD kaliteye geçmedi ve star tv kablo tv de var. ve star tv şifrelenirse kablo tv etkilenmez. sanırm anlatabildim yaparlar arkadasım uydu üzerinden star tv normal yayınına devam ediyor hd smart kullanıcıların sıralamasına hemen ekliyorlar hd starı ordan veriyolar.. son şampiyolar liği finalinde normal d-smartcılar 24. kanal stardan izlediler. hd smartı olanlar için 5. sıraya eklediler kanalı ordan hd olarak verdiler...
_____________________________ ---2000 FilDişi Brava SX---
20 Temmuz 2008; 1:38:11
haftada 8 maçı hd verebilir.zaten star,bjk tv,gs tv ve dspor'dan veriyor maçları.bunların hepsinin hd kanalını açsalar yapabilirler.ama yaparlar mı orası meçhul.
20 Temmuz 2008; 1:50:29
cıx sanmam verse kac kişi izler ? belki yari final ve finali HD verir okadar.
_____________________________ [EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
20 Temmuz 2008; 19:04:45
quote: Orjinalden alıntı: McCarty cıx sanmam verse kac kişi izler ? belki yari final ve finali HD verir okadar. Sadece o kadar maç için kimse kutu falan almaz:( bence maç olan her hafta iki maç ;salı ve çarşamba birer maç hd olur veya olması gerekli.
24 Temmuz 2008; 17:01:22
sadece türk takımlarını versinler canlı canlı izleyelim bnce yine sadece final verirler deniyolar suanda yapabılıyormuyz diee