Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HD-SMART:::HD ŞAMPİYONLAR LİGİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> HD-SMART:::HD ŞAMPİYONLAR LİGİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sinanx

15 Temmuz 2008; 15:42:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR GEÇEN SENE Kİ FİNAL MAÇINI HD VEREN HD-SMART BU SENE Kİ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HEPSİNİ HD VERİRMİ?

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

sinanx

15 Temmuz 2008; 18:21:18 

o kadar adam okumuş cvp yok

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

Eren Polat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 18:26:05 

millet kahin değil ya nerden bilsin öyle bir duyuru yapıllmadı şimdie kadar verir dersin vermez vermez dersin verir. bu yüzden kimse yorum yazmıyo.

Fujifilm s8000fd
Eski NİCK:satelite

sinanx

15 Temmuz 2008; 18:30:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Eren Polat

millet kahin değil ya nerden bilsin öyle bir duyuru yapıllmadı şimdie kadar verir dersin vermez vermez dersin verir. bu yüzden kimse yorum yazmıyo.

bende zaten geçen sene ki finalden yola çıkarak sordum

HEIL NAZI

bodrumlu2

16 Temmuz 2008; 9:28:20 

Hepsini vereceğini sanmam ama içinden seçtiği 1-2 kaliteli maçı veri gibi..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
crower74

16 Temmuz 2008; 11:04:41 

belki aynı gruba bağlı olan star tv yi sadece şampiyonlar ligi maçlarına has olmak kaidesiyle digiturkte şifreleyip hd-smart üzeriden hd olarak verebilir...
maksat daha çok kişiye d-smart satabilmekse eğer böyle birşey yapma imkanları var....

ugurko

17 Temmuz 2008; 19:36:18 

Evet bu konuda d-smartta bir tanıdığı eşi dostu olan yokmu her hafta canlı olan iki maç hd verilirse ben almayı düşünürüm.

daxir

17 Temmuz 2008; 20:19:41 

quote:

Orjinalden alıntı: ugurko

Evet bu konuda d-smartta bir tanıdığı eşi dostu olan yokmu her hafta canlı olan iki maç hd verilirse ben almayı düşünürüm.

yakında bütün detayları yazıcam takipte kalın lütfen....

---2000 FilDişi Brava SX---
bodrumlu2

18 Temmuz 2008; 10:35:00 

Evet ya D Smart şampiyonlar liginde kaç maçı hd vereceğini açıklasa kendileri için de iyi olacak.. Tabi fazla maç verirse

Nothing lasts forever
Even cold november rain
The Answér
Uzaklaştırılmış
99 gün cezanın 68 günü kaldı.

19 Temmuz 2008; 17:06:46 

final maçında star tv spikeri seneye şampiyonlar ligi maçları d smart da HD olarak verilcek demişti...

ama tüm maçlar mı bilemicem... Ama star tv üzerinden HD yayın veremez. eğer böyle birşey yapacaksa STAR TV HD isimli yeni kanal çıkması lzm..

kablo tv HD kaliteye geçmedi ve star tv kablo tv de var. ve star tv şifrelenirse kablo tv etkilenmez.

sanırm anlatabildim
daxir

19 Temmuz 2008; 23:30:58 

quote:

Orjinalden alıntı: The Answér

final maçında star tv spikeri seneye şampiyonlar ligi maçları d smart da HD olarak verilcek demişti...

ama tüm maçlar mı bilemicem... Ama star tv üzerinden HD yayın veremez. eğer böyle birşey yapacaksa STAR TV HD isimli yeni kanal çıkması lzm..

kablo tv HD kaliteye geçmedi ve star tv kablo tv de var. ve star tv şifrelenirse kablo tv etkilenmez.

sanırm anlatabildim

yaparlar arkadasım uydu üzerinden star tv normal yayınına devam ediyor hd smart kullanıcıların sıralamasına hemen ekliyorlar hd starı ordan veriyolar.. son şampiyolar liği finalinde normal d-smartcılar 24. kanal stardan izlediler. hd smartı olanlar için 5. sıraya eklediler kanalı ordan hd olarak verdiler...

---2000 FilDişi Brava SX---
yavkar@fb

20 Temmuz 2008; 1:38:11 

haftada 8 maçı hd verebilir.zaten star,bjk tv,gs tv ve dspor'dan veriyor maçları.bunların hepsinin hd kanalını açsalar yapabilirler.ama yaparlar mı orası meçhul.

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 1:50:29 

cıx sanmam verse kac kişi izler ? belki yari final ve finali HD verir okadar.

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
ugurko

20 Temmuz 2008; 19:04:45 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

cıx sanmam verse kac kişi izler ? belki yari final ve finali HD verir okadar.

Sadece o kadar maç için kimse kutu falan almaz:(
bence maç olan her hafta iki maç ;salı ve çarşamba birer maç hd olur veya olması gerekli.

burky1905

24 Temmuz 2008; 17:01:22 

sadece türk takımlarını versinler canlı canlı izleyelim bnce yine sadece final verirler deniyolar suanda yapabılıyormuyz diee

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> HD-SMART:::HD ŞAMPİYONLAR LİGİ Sayfa: [1]
Buraya git: