İzmir'den Alınık "kablosuz kulaklık" (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler

VTR -> İzmir'den Alınık "kablosuz kulaklık" (18 Ağustos 2008; 19:19:10)

kablosuz kulaklık arıyorum. ikinci el fiyatı verin lütfen, sıfır ürünlerle ilgilenmiyorum. pm ile iletişim kurarsanız daha çabuk ilgilenebilirim.
resimdeki gibi bir ürün ile ilgilenebilirim

[image]local://upfiles/327154/50F4912E0B634300A0566DBC98350BE1.jpg[/image]
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

dost1968 -> Cevap: İzmir'den Alınık "kablosuz kulaklık" (21 Temmuz 2008; 22:58:01)

çok sık kullanmadığım bir sony kulaklık var. ama fotograftaki gibi değil daha çok evde home teather için kullanılabileninden. ilgilenirsen pm at, resmini göndereyim

qzwxec -> Cevap: İzmir'den Alınık "kablosuz kulaklık" (4 Ağustos 2008; 12:59:25)

arkadaş ilgilenmezse ben ilgilenebilirim.

VTR -> Cevap: İzmir'den Alınık "kablosuz kulaklık" (5 Ağustos 2008; 13:17:34)

quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

arkadaşın sattığı ürünle ilgilenmiyorum siz aranızda anlaşın.

ben resimdeki örnekteki gibi birşey arıyorum. mp3 player a takıp dışarıda dolaşabileceğim birşey. sanırım bluetoothlu oluyorlar. bu tür ürünleri önerirseniz sevinirim. ( ki daha kimseden böyle bi öneri gelmedi ) kullananlar çok memnun anlaşılan[&:]

Lav -> Cevap: İzmir'den Alınık "kablosuz kulaklık" (6 Ağustos 2008; 17:08:04)

Sana tek önerim JVC olacaktır.Şiddetli ve kaliteli bir tercih..!Alınca anlayacaksın zaten.Hadi kolay gelsin.

jr_schaten -> Cevap: İzmir'den Alınık "kablosuz kulaklık" (18 Eylül 2008; 1:20:16)

quote:

Orjinalden alıntı: VTR

quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

arkadaşın sattığı ürünle ilgilenmiyorum siz aranızda anlaşın.

ben resimdeki örnekteki gibi birşey arıyorum. mp3 player a takıp dışarıda dolaşabileceğim birşey. sanırım bluetoothlu oluyorlar. bu tür ürünleri önerirseniz sevinirim. ( ki daha kimseden böyle bi öneri gelmedi ) kullananlar çok memnun anlaşılan[&:]

peki aradıgın kulaklıgı bulabildin mi:D
tavsiyene ihtiyacım olabilir;)

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125