Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ADSL'de hız artımı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ADSL'de hız artımı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
:::Banner:::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 14:26:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ADSL hattım sorun vardı onun için aramıştım destek hattını. Az önce kadın aradı sorunuz giderildi diye. Ben modemin ayar sayfasından bakıyodum en fazla 1.3 mbit destekliyor yazıyordu. Onu sordum, 2 mbit'e geçsem kullanamıcak mıyım diye falan. Kadın da "Zaten yakın bi zamanda hız artışı olacak" dedi. "o zaman santralde de iyileştirme yapılacak, sorunsuz kullanırsınız" dedi.

Kesinlik falan yok da yine de söyleyim dedim. Daha önce açılan 4mbit konularını haklı çıkarır belki biraz da olsa.

IMZANIZ KURAL DIŞI DEĞİLDİR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
jackal971

15 Temmuz 2008; 14:42:46 

hız arttırımı yaparlar ama kim bilir ne zaman. Yakın bir zamanda demiş ama ttnetin yakın zaman ölçütü bizimkinden farklı olacağına eminim

...::: İZMİR :::...

AMD X2 4400+ 2,3@3,34GHz (Stok Fan) _ x1650pro 256mb DDR3 GPU:500@650 Ram:1000@1250 _ Sapphire Pure Element 690G _Twinmos 1GB DDR2 800@935 MHz 5-5-5-15
blackenedd

15 Temmuz 2008; 16:04:49 

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 25 gb ı 1024 de indirmek işkence :P bunada şükür

ASDSADASDASDS
bobita

15 Temmuz 2008; 16:09:53 

Yok yok merak etmeyin fazla uzatmazlar, çünkü şöyle bir durum var:
Türksat tamamı fiber şebekeyi hemen hemen tamamladı ve yakın zamanda digital tvye geçecek (zaten deneme yayınlarını yapıyorlar) telekomun da hedefi iptv ile o pastadan pay kapmak.
iptv=gerçekten genişbant internet...Dolayısıyla hızları arttırma amaçları bu, bizler daha hızlı internet kullanalım diye değil yani.Kaldı ki dikkat ettiyseniz yurtdışı çıkışlarını hiç sallamıyorlar, gerçekten interneti düşünseler ilk önce yurtdışı çıkışları arttırır ve daha ekstra hiç bir şey yapmadan internet erişiminde belirgin bir rahatlama sağlarlar.
Ayrıca altyapısını yenileyen Türksat'ın internet hizmetini 6 MBps. de bırakacağını hiç zannetmiyorum.Yani şimdiden sonra Türksat internet satışlarında çok daha agresif stratejiler uygulayarak telekoma ciddi bir rakip olacaktır.Yani telekom için tehlike çanları çalıyor.Ayrıca bir de Tellcom var, henüz yolun başında olsalar da adamlar bu işe el attılar.

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
Angelus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 16:11:32 

Normal bağlantı hızları 2yemi katlanacak yani?

C2D E7200 | GigaByte P35C-DS3R | 2*1 KINGSTON HYPER-X 1066Mhz | Hitachi 500 Gb SATA2 | 8800GT 512MB Zotac AMP! | Fell Hurricane 550W | 19" Hyundai LCD | Samsung DVD-RW | Philips 7 + 1 Sound System | Logitech V220 Mouse | A4-Tech GK-520D Keyboard | Skystar 2.6 Digital Tv | Frisby CR095 3.5 INT. USB2.0 | Western Digital Passport 160GB 2.5 | Rapid Premium User
cod3nam3

15 Temmuz 2008; 16:20:27 

IPTV için minumum hızın en az 4 mbit olması gerekiyor.Tabi internet kullanacağım diyorsanız bu hızın 8 Mbit olması şart.

MdbK

15 Temmuz 2008; 16:56:03 

2 ay önce aynı şeyi bana da söylemişlerdi..

zamirpolen

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 16:59:21 

quote:

Orjinalden alıntı: MdbK

2 ay sora başkalarınada söylerler

Bunların işi geyik bizimle eğleniyorlar.

Geyik candır

E6300-1.8 ghz @3.15 Gigabyte 965p-DS3 2x1 gb Corsair 667@900 mhz MSI-8800gt O/C PSU RP-500 EXTREME POWER 500W Samsung 226 BW
speedman

15 Temmuz 2008; 17:30:04 

1 mbit 4 mbit yapsınlar (sınırsızlar için)

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
Darkwinter

15 Temmuz 2008; 17:45:34 

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

1 mbit 4 mbit yapsınlar (sınırsızlar için)

Yapsalar ne olacak ki santralin yanında oturuyorum, tamamen alt yapı değişti; fiberden tut; saha dolabından eve gelen kablolara kadar her şey yenilendi; üstüne üstlük bir de ADSL 2 + terfi ettirildi, gene hızım 850 K. Yenilemiş oldukları kablo dışında herhangi bir ek kullanmıyorum, ve 3 adet modem (Airties, USRobotics, Zoom) & 4 farklı pc denedim, sonuç gene aynı. Şimdi mis gibi kablo.net' e geçtim 1020 K hızım var gerçekten 126-128 KB ile download ediyorum.. Upload' da mükemmel. Telefon altyapısı ile olacak şey değil, hızlı internet.. Gelişmiş ülkelerde ADSL, VDSL yerine Kablolu tv üzerinden telefon, dijital yayın ve yüksek hızda internet hizmeti alıyor insanlar.. ADSL, VDSL hava civa..

From Hell 2 Heaven..

linkin_park20

15 Temmuz 2008; 17:55:54 

ama yeni üyelere!!! falan diyeceklerse şimdiden laflarımı hazırlarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_20125380/mpage_1/key_//tm.htm#20263168

ingoo mp4 player incelemem
DARKRUSE

15 Temmuz 2008; 18:07:47 

uploadı arttırmıyorlarki 32mbit down/1mb upload ne anladım ben bu işten

MdbK

15 Temmuz 2008; 18:26:09 

quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

quote:

Orjinalden alıntı: MdbK

2 ay sora başkalarınada söylerler

Bunların işi geyik bizimle eğleniyorlar.

Geyik candır

Biraz düşündüm de hangi gün olduğunu hatırlıyabilmek için sonunda hatırlıyabildim.
1 Nisan 2008 yani 2 aydan da fazla bir zaman geçmiş üzerinden. (Evet 1 Nisan, ciddiyim.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MdbK -- 15 Temmuz 2008; 18:26:36 >

Eh®imeN

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 18:29:33 

İndirim veya Hız Artırımı uzun zamandır var ama icraat yok.

Anca laf yaparlar..

Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri -
Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender -