taşrada da (K:Maraş )da endustrıyel elektronık firması olan bır işyerimiz var zaman zaman azda olsa hastanelerden tamir için elektronık kartlar gelıyor sorum şu hastanelerde bu tur işleri kim yapar. bu tur işler için özellikle olmazsa olmaz dedıgınız nelerdir.
taşrada da (K:Maraş )da endustrıyel elektronık firması olan bır işyerimiz var zaman zaman azda olsa hastanelerden tamir için elektronık kartlar gelıyor sorum şu hastanelerde bu tur işleri kim yapar. bu tur işler için özellikle olmazsa olmaz dedıgınız nelerdir.
KArdeş o işleri biyomedikal mühendis / yüksek mühendis ve teknikerleri yapar.Olmazsa olmazlardan biri cihazın çalışma mantığını bilmek ve fonksiyonlarını yerine getirebilmekdir.
quote:
evet biomedikal teknikeriyim soru nedir???
Rahat ol soru sadece yukarıdakiydi
a.zorba bu işlerin olmazsa olmazı çoktur.tse belgesinden tut atom enerjisi belgesine kadar belgeler,biçok test cihazları,ve en önemlisi bilgi...Biz bu işi profesyonel olarak yapıyoruz ve hemen hemen tüm tıbbi cihazlara bakıyoruz.yardım gerekirse burdayız.
a.zorba bu işlerin olmazsa olmazı çoktur.tse belgesinden tut atom enerjisi belgesine kadar belgeler,biçok test cihazları,ve en önemlisi bilgi...Biz bu işi profesyonel olarak yapıyoruz ve hemen hemen tüm tıbbi cihazlara bakıyoruz.yardım gerekirse burdayız.
quote:
profesyonel olarak yapıyoruz
firmanızın adı nedir acaba? Profesyonel olup olmadığına biyomedikalci olrak birde biz karar verelim
Profesyonel dediysek öyledir arkadaşım.Ciddi bir firma olarak bu konuyla ilgili sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim ama bu tarz polemikler yaşanacaksa boşuna yazmışım zaten unutun gitsin.Hem siz TÜMDEF başkanımısınız ki acaba benim profesyonel olup olmadığıma karar vereceksiniz o da ayrı bir konu.Size iyi muhabbetler.
Profesyonel dediysek öyledir arkadaşım.Ciddi bir firma olarak bu konuyla ilgili sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim ama bu tarz polemikler yaşanacaksa boşuna yazmışım zaten unutun gitsin.Hem siz TÜMDEF başkanımısınız ki acaba benim profesyonel olup olmadığıma karar vereceksiniz o da ayrı bir konu.Size iyi muhabbetler.
Kardeş siz bir firmasınız ve bunun kaliteli çalışıp çalışmadığına bizim gibi cihaz arıza/kalibrasyon v.s.v.s. konusunda teklif isteyenler karar vermeli.Sokakta binlerce medikal firması var.Hakeza diğer şirketlerde cabası herkes iyiyim diyor ama herşey ortada.Her iyiyim diyen iyi olsaydı, zaman böyle yaşanmazdı.Ben sadece prof olarak şirketinizin ismini istedim ve siz garip bir üslıpla onuda yazmayı istemediniz. Kusura bakmayın ama sizin profesyonelliğiniz nerede kaldı?
Profesyonel bir firma sizin yaptığınızı yaparmı? Biz hizmet alan olduğumuzdan dolayı bütün iyilikleri karşıdan bekleriz.Kİ oda iş alabilsin
Düşünmen ve anlaman dileğiyle hoşçakal
Ayrıca ; Kalibrasyon yapıyormusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 17 Temmuz 2008; 9:24:49 >
arkadaşım öncelikle senin ilk yazınıdaki üslubun hoş değil" biz karar verelim " gibi.cevabım o yüzden bu üslupla olmuştur.Ayrıca keşke o mesajı yazmadan önce benim ilk yazdığım yazıyı biraz irdeleyerek okusaydın.yazımda tse ve atom enerjisi belgesinden bahsettim farkındaysan.Bu belgeleri alabilmen için herşeyden önce noterden onaylı yetkili servisliklerin,eğitim sertifikaların ,multimetre ve osilasaskop tarzı cihazları geçtim KVP meter,mAS meter tarzı spesifik ve pahalı kalibrasyon cihazların, en az bir adet mühendisin, belgeleri alabilmek için ayrı vizeleri için ayrı ücretler ödemek gerekiyor.Herhalde bunlara sahip bir firma sıradan çantacı firma değildir.Ayrıca senin bahsettiğin konudan en fazla muzdarip olan da bizleriz.Yanızmıda elemanlar çalıştırıp her yıl teknik serviste kullandığımız tüm cihazları kalibre ettirip vize paralarını, ve devlete olan ciddi vergilerimizi öderken,eline çantasını alan adam bizim kadar masrafı olmadığı için yarı fiyatına iş yapıyor.buda birz cansıkıcı oluyor.nickime baksaydında firma ismini kolayca anlayabilirdin. Umarım anlatabilmişimdir.