Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GÜZEL BİR ANTİ-SPYWARE TARAYICISI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> GÜZEL BİR ANTİ-SPYWARE TARAYICISI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
halton

15 Temmuz 2008; 14:11:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

a-squared free

Tanıtım:
a-squared Free, ücretsiz bir güvenlik yazılımıdır. Bilgisayarınıza bulaşan truva atlarını, casus yazılımları, reklam araçlarını, internet solucanlarını, klavye kayıt tutucularını(keylogger), "rootkit"leri, numara çeviricileri(dialer) ve diğer kötü niyetli zararlıları tespit edip silebilmektedir. Virüsler dışında algılayıp temizleyemediği zararlı türü bulunmamaktadır. Dünya çapında 4 milyon kullanıcı bilgisayarını kötü niyetli yazılımlardan temizleyebilmek için a-squared Free yazılımına güvenmektedir. Yazılımın kullanımı olağanüstü kolaydır ve tamamen ücretsiz güncellenmektedir.

a-squared Free yazılımı sabit diskinizin her köşesini kötü niyetli yazılımlar için tarayabilmektedir. Tespit ettiği zararlıları sisteminize zarar vermeden temizleyerek sistem performansının hızlanmasını sağlamaktadır. Acil durumlar için zararlı bulduğu dosyaları karantinaya alabilen yazılım bu sayede olası tehlikelerin de önüne geçebilmektedir. En iyi korumayı sağlayabilmek için yazılım kendisini günlük güncellemektedir. Maalesef yazılımın kendiliğinden güncellenebilme özelliği bulunmamaktadır. Bilgisayarınızda tarama yapmadan önce güncelleme yapmanız yazılımdan alacağınız verimi arttıracaktır.

a-squared Free yazılımı olağanüstü kolay kullanımı ile her seviyeden bilgisayar kullanıcısına hitabetmektedir. İster uzman, ister başlangıç düzeyde bir kullanıcı olun yazılımı kullanmakta sıkıntı çekmeyeceksiniz. Lakin unutulmaması gereken durum a-squared Free yazılımının gerçek zamanlı koruma, kendiliğinden güncelleme, virüslere karşı koruma gibi profesyonel virüsten koruma yazılımlarının sahip olduğu özellikleri bünyesinde barındırmadığıdır. Yazılım bir veritabanına sahiptir ve bu veritabanı ile virüsler dışındaki tüm zararlı türlerini tespit edip silebilmektedir. Yani bu araç yerleşik bir tarayıcıdır. Son olarak yazılımın sistemizinde tarama yapabileceğiniz, Türkçe, ücretsiz, kolay kullanımlı, Vista destekli ve çok başarılı bu güvenlik aracı olduğu söylenebilir. ( ALINTIDIR )

Sadece tarayıcıdır. Herhangi bir antivirüsün yanında kullanılabilir.

Programın linki: http://download5.emsisoft.com

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halton -- 16 Temmuz 2008; 12:16:41 >

Macromedia

15 Temmuz 2008; 14:18:24 

antivirüslerde en iyisi kavramı yoktur, birinin yakalamadığını diğeri yakalıyor

halton

15 Temmuz 2008; 14:31:53 

Evet doğru söylüyosun. Ama bu program hiçbir antivirüsün yakalamadığı virüsleri buluyor... Ben nerdeyse tüm antivirüsleri kullandım. Nod 32, Kaspersky, Avast.... gibi antivirüs yazılımlarının bulamadığı virüsleri bu program sayesinde buldum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halton -- 15 Temmuz 2008; 14:31:30 >

StupiFieD

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 17:59:59 

avira olmasın o

<<<<
SoulKeeper

15 Temmuz 2008; 18:21:26 

Ama yinede NOD32 karşı rakip tanımam

Akıllı olup Dünya'nın kahrını çekeceğine deli ol , Dünya senin kahrını çeksin...

_SaGoPa KaJmEr_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Temmuz 2008; 18:22:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

antivirüslerde en iyisi kavramı yoktur, birinin yakalamadığını diğeri yakalıyor

aynen öyle
Uzaktan Kumandan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 18:23:14 

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 16 Temmuz 2008; 10:10:15 >

pıffffff...
BrooklynZU

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 18:52:09 

Diğerlerinin bulamadığını buluyor çünkü antivirüs değil antispy programı.İşi olduğu için buluyor.

Avira Antivir Premium,Outpost Firewall Pro 2009,Spysweeper

Börtü

15 Temmuz 2008; 19:25:59 

quote:

Orjinalden alıntı: SoulKeeper

Katılıyorum.

Tun4
Uzaklaştırılmış
304 gün cezanın 287 günü kaldı.

15 Temmuz 2008; 19:43:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

quote:

Orjinalden alıntı: SoulKeeper

Katılıyorum.

ben de nod32 ıle karsılasmadan once kaspersky dıyodum.su anda kesınlıkle nod32 dıyorum
halton

15 Temmuz 2008; 20:09:00 

İyi de Nod32 falan YERLEŞİK KORUMAYA DAYALI ANTİVİRÜSLERDİR.
a-squared ise, yerleşik olmayıp ssadece virüs tarayıcısıdır ve kendi içinde liderdir...

retrotime

15 Temmuz 2008; 20:27:24 

a-squared Free anti-virüs programı değil,anti-spyware programıdır.Yaptığın alıntıda da bu belirtilmiş zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: halton

Evet beyler dediğim gibi dünyanın en iyi antivirüs tarayıcısı. Bu programın adı a-squared free

Tanıtım:
a-squared Free, ücretsiz bir güvenlik yazılımıdır. Bilgisayarınıza bulaşan truva atlarını, casus yazılımları, reklam araçlarını, internet solucanlarını, klavye kayıt tutucularını(keylogger), "rootkit"leri, numara çeviricileri(dialer) ve diğer kötü niyetli zararlıları tespit edip silebilmektedir. Virüsler dışında algılayıp temizleyemediği zararlı türü bulunmamaktadır. Dünya çapında 4 milyon kullanıcı bilgisayarını kötü niyetli yazılımlardan temizleyebilmek için a-squared Free yazılımına güvenmektedir. Yazılımın kullanımı olağanüstü kolaydır ve tamamen ücretsiz güncellenmektedir.

halton

15 Temmuz 2008; 20:30:17