Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GIGABYTE, RadeonTM HD 4800 Serisi Ekran Kartları ile HD Gücünü Tanıtmaya Devam Ediyor --

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> GIGABYTE, RadeonTM HD 4800 Serisi Ekran Kartları ile HD Gücünü Tanıtmaya Devam Ediyor -- Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gigabyteturkiye

15 Temmuz 2008; 13:39:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

-- GIGABYTE, RadeonTM HD 4800 Serisi Ekran Kartları ile HD Gücünü Tanıtmaya Devam Ediyor --

- Sinematik oyun deneyimi için yeni nesil GDDR 5 bellek içeriyor-

Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE UNITED INC., yeni GV-R4800 serisi ekran kartlarını tanıtmaya sevam ediyor. GV-R487-512H-B ve GV-R485-512H-B, ikinci nesil 55nm üretim işleminden ve GDDR 5 video belleği mimarisinden yararlanan, beklenen ATI Radeon™ HD 4800 Serisi grafik işlemcisine sahiptir. Gelecekte talep görecek uygulamalar için yeni clock (çalışma) hızı ve yüksek verimli güç yönetimi sayesinde sınıfının en iyi performansını verir. Ayrıca GIGABYTE GV-R487-512H-B ve GV-R485-512H-B, oyun tutkunlarını bant genişliği gerektiren oyunlara, inanılmaz HD desteği ve 3D uygulamalara hazırlamak için TeraScale grafik motoru, CrossFireX™, UVD-2 ve PowerPlay™ başta olmak üzere çok çeşitli yeni grafik teknolojileri içermektedirler.

GIGABYTE GV-R487-512H-B ve GV-R485-512H-B, daha dinamik ve daha gerçekçi deneyim için fiziksel oyun etkileşimini arttırmak amacıyla, ATI''nin 1 teraFLOP grafik işlemcisi bilgisayar gücü, 800 akış işlemcisi ve yeni nesil GDDR5 belleği birleştiren yeni TeraScale grafik motoru ile donatılmış olarak gelir. Ayrıca, gelişmiş örtüşme önleme (AA) ve yönbağımlı filtreleme sayesinde GV-R475-512H-B ve GV-R485-512H-B, benzersiz gerçekçilikte, çarpıcı grafikler yaratırlar; böylece en zorlu yeni nesil oyunların ayarlarını en üst limite çıkartabilirsiniz veya sık kullandığınız isimleri yeniden canlandırabilirsiniz. GIGABYTE GV-R4800 serisi aynı zamanda gerçekçi 3B oyun efektleri için Shader Model 4.1''i desteklemek üzere DirectX 10.1 grafik kapasiteleri ile sağlanmaktadır.

Avivo™ HD video ve görüntü teknolojisinden yararlanan GV-R487-512H-B ve GV-R485-512H-B, TV ve monitörlere evrensel bağlantıyı, 7.1 dijital surround ses içeren HDMI teknolojisini ve HDTV ve hatta HD video tutkunları için en yoğun işlem gerektiren içerikleri tam destekler. İkili akış ile Blu-ray işlevselliğinden, resim içinde resim (picture-in-picture [PIP]) kapasitelerinden ve yüksek tanımlı home theater (ev sineması) sistemlerine tek kablo ile HDMI™ bağlantı çözümünden yararlanın.

GIGABYTE GV-R487-512H-B ve GV-R485-512H-B hakkında daha ayrıntılı bilgi için lütfen GIGABYTE web sitesini ziyaret ediniz:

www.gigabyte.com.tr

GIGABYTE UNITED INC. Hakkında

GIGABYTE UNITED INC., Aralık 2006''da kurulmuş olup, son 20 yıl boyunca Anakart endüstrisinde dünya çapında meşhur lider olan GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd. markasını taşımayı üstlenmiştir. GIGABYTE markalı anakart ve ekran kartı işine odaklanmaya devam eden GIGABYTE UNITED INC., en yüksek kalite ürünlerini ve pazarın en yenilikçi tasarım servisini değerli müşterilerine sunmaya kendisini adamıştır. 

Günümüzün giderek artan rekabet ortamının tüm zorluklarına meydan okumak amacıyla, GIGABYTE UNITED INC. üstün ARGE takımı ve profesyonel satış & pazarlama ekibi dahil tüm imkanlarını seferber ederek uçtan uca dijital hayat ihtiyaçlarını karşılayan teknolojiler geliştirmeye odaklanmıştır. Bugün ve gelecekte, GIGABYTE markasını sektörün en önde gelen markalarından biri yapan eşsiz ruhunu ve kültürünü barındırmaya devam edecektir.

www.gigabyte.com.tr

artenis

15 Temmuz 2008; 15:27:37 

kutularınızın cok kotu oldugunu soylemek ısterım sayın temsılcı-guzellık urunu ıceren kadın tuketım malzemesı kutusuna benzıyor*tuketıcı elestırısı

AliKocoglu

15 Temmuz 2008; 15:31:09 

4850 de de mi GDDR5 kullanılacak diyor ben mi yanlis anliyorum

quote:

GIGABYTE GV-R487-512H-B ve GV-R485-512H-B, daha dinamik ve daha gerçekçi deneyim için fiziksel oyun etkileşimini arttırmak amacıyla, ATI''nin 1 teraFLOP grafik işlemcisi bilgisayar gücü, 800 akış işlemcisi ve yeni nesil GDDR5 belleği birleştiren yeni TeraScale grafik motoru ile donatılmış olarak gelir.

makine cevirisi Türkçe olunca pek anlasilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKocoglu -- 15 Temmuz 2008; 15:33:48 >

MSI S430X-025TR AKTECH EDITION
AMD Sempron 3600+ / 2GB Kingston DDR2-667 / Nvidia C51MV + MCP51M / Samsung 320GB SATA / Nvidia 256MB OB GeForce Go 6100 / SuperMulti DVDRW / Intel 802.11B-G WLAN / 14.1" WXGA / Tecom Cyber-Blue Bluetooth
IhtiyarDelikanli
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

15 Temmuz 2008; 17:00:50 

quote:

Orjinalden alıntı: artenis

kutularınızın cok kotu oldugunu soylemek ısterım sayın temsılcı-guzellık urunu ıceren kadın tuketım malzemesı kutusuna benzıyor*tuketıcı elestırısı

haklısın be arkadasım bende gigabytenin 4870 kartını aldım tasarım rezil resim koymasalar daha iyi vllahi
yugams

16 Temmuz 2008; 8:36:09 

yawf 4800 bir sürü varyosyonu çıktı hala memelekette yok nezaman gelicek bu modeller standart almak istemiyo kimse evet kutu konusunda size katılıyorum arkadaşlar çok layt olmuş daha vahşi ve yırtıcı logolar konulsa karta bakmaya doyamaz insan....... bu şirketlere birertane türk lazım bu işleri ögrenemediler bir türlü

sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış.
by_rappe

16 Temmuz 2008; 17:52:21 

ati dedinmi powercolorla sappihare aklıma geliyo bu gigabytelere pek ısınamadım

[ASUS P5Q P45] [Q6600 2.4GHZ @GÜNLÜK 3.6GHZ] [NOCTUA NH-C12P 120MM CPU FAN] [POWERCOLOR HD4870 GDDR5] [KİNGSTON 2*1GB 800MHZ DDR2] [SEGATE 320MB SATA2 NCQ] [SAMSUNG DVDRW] [OCZ STEALHXSTREAM 600W] [SAMSUNG 932GW 19"LCD 2MS DVI] [AKASA ZEN ATX 12CM FAN X2 (PSU YOK) SİYAH]

Grand Theft Auto IV Sonunda PC'ye geliyor
IhtiyarDelikanli
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

16 Temmuz 2008; 18:42:07 

quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

gigabyte çok kaliteli malzeme kullanır.. HD4870 kullanıyorum bi şikayetim olmadı
artenis

16 Temmuz 2008; 19:53:46 

quote:

Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

gigabyte çok kaliteli malzeme kullanır.. HD4870 kullanıyorum bi şikayetim olmadı

max sıcaklık ne gordun hocam cok soruldu ama ısı hakkında

MrPerFormance

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 20:06:50 

Gigabyte nin sessiz soğutma çözümleri çok daha iyi oluyor.

aQua~MaDooR`

17 Temmuz 2008; 0:16:06 

Gigabyte bi türLü şu kutu tasarımLarını ögrenemedi ( Sadece Ekran KartLarı için ). Bide şuu renk meseLesi var tabi. Ama sogutucuLarı gerçekten sessiz oLuyo.

Ingram Mac10...

ISTCS ' aQua~MaDooR`

Hertürlü Maç, Vs Teklifleri için Lütfen Pm Atınız.
HaybridX

17 Temmuz 2008; 13:52:59