Öncelikle merhabalar; Şu an kasamda 1 tane recom yeşil ledli 1000rpm 1 adet glaciatech 1200rpm 1 adette fsp 1010w ta takılı olan 600rpm fan var 12cm olarak.1 tanede 8cm recom yeşil ledli fan var.
Şu anda sessizlik olarak gayet memnunum ama ekran kartım biraz fazla ısındığı için kasa içi biraz ısınıyor. Şu anda kullandığım fanları daha performanslı olanlarla değiştirmek istiyorum.Mod yaptığım için ledli olması gerekiyo önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Not:8cm lik olan çok önemli değil.12cm olanlar önemli benim için tane başı 35 ytl yi aşmazsa sevinirim ses çokta önemli deil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 17 Temmuz 2008; 17:42:57 >
Eğer Sessilik istiyorsan bu fanı şiddetle tavsiye ederim full devirde bile ses yok + devir kontrol de yanında geliyor PCI slotuna takılıyor + 45 CFM +1250RPM Nanoxia FX12-1250
Eğer Performans İstiyorsan Sese katlacan artıkın Aşağı linkteki fan en tavsiye edebileceğim ürün ama pahalı + 110 CFM Silverstone
30 YTL demişsin ama 30 ytlye 2000 rpm ve üzeri fanlar bulman çok zor anca silverstonenin fanları ama onlarda pahalı bence azcık kesenin ağzını aç silverstone al derim çok çok daha ii soğutur
Bugün gidip a.c.ryan ın 2000 rpm lik fanını aldım kaç cfm bilmiyorum....
25 ytl ye aldım mavi-yeşil renk olanı... Şimdilik 1 tane aldım ama daha iyi fan öneriniz varsa beklerim ses önemli deil performans önemli benim için...
Bu arada 2000rpm yazan fan speedfanda 2200 rpm civarı gösteriyor. Tam karşısında 2000 rpm lik amanda bu hızını etkilryrbilir mi?Birbirlerinin tam tersi yönde dönüyorlar çünkü