Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
``İphone`umda Video İzleyemiyorum,Program Aramaktan Bıktım``diyenler!! İşte Derdinize Çare...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> ``İphone`umda Video İzleyemiyorum,Program Aramaktan Bıktım``diyenler!! İşte Derdinize Çare... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bodur

15 Temmuz 2008; 12:49:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sevgili Dostlar;İphone ile ilgili Video İzlemeye veya Video`yu Convert etmeye dair problemler son günlerde Had safhaya ulaştı.
Bende nacizane bu problemi yasayanlara büyük deva olacak bir programı sizlerle paylaşmak istedim.

Belki yine her kafadan bir ses çıkacak,`Hepsi birbirinin aynı,Ne gereği vardı,Ben bunu biliyordum` şeklinde fakat,siz siz olun mutlaka deneyin.

Programımızın adı; ZC Video Converter

Program Aşağıda belirtilen formatları birbirine çevirmekte çok yetenekli...

AVI, DivX (*.divx; *.div), Xvid (*.xvid), MPEG (*.mpeg; *.mpg), WMV (*.wmv), ASF (*.asf), ASX (*.asx), Real Video(*.rm;*.rmvb), VCD Format (*.dat), Quick Time Format (*.mov),FLV (*.flv),MP4 (*.mp4; *.mpeg4), MKV (*.mkv), 3GP (*.3gp;*.3gpp;*.3gp2;*.3g2), Decrypted VOB(*.vob), Nullsoft Video(*.NSV) to iPod Video MPEG-4, iPod Video H264, iPod touch MPEG-4, iPod Nano MPEG-4, iPod Classic MPEG-4, iPhone Video MPEG-4, Apple TV H264 Video, Apple TV MPEG-4, PS3 Video, PSP Video, YouTuble Video, Creative Zen Player Video, iRiver PMP Video, Archos Player Video, AVI Video, AVI Video, XviD Video, ASF - Advanced Streaming Format, Zune WMV - Windows Media Video, XBox 360 Video, Dell Player Video, HP iPAQ Video, Pocket PC Video, Blackberry phone AVI Video, Blackberry phone MPEG-4 Video, MOV QuickTime Video, MPEG-1 Movie, MPEG-2 Movie,MPEG-4 Movie, DVD Format Video, WMV Windows Media Video ect.

Çevirebildiği Audio (Ses) uzantıları ise;

mp3, wma, mp2, m4a, ac3, amr, au, wav ect.

Güle güle kullanınız.

http://*****share.com/files/122091926/ZC_Video_Converter.rar

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodur -- 15 Temmuz 2008; 12:51:28 >

I Love You İPHONE,I Love You Koko Necla
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 13:04:53 

Eline sağlık.
TEşekkürler.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
bodur

15 Temmuz 2008; 13:09:12 

Rica ederim;
Binbaşım...

OzgurOz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 13:20:48 

Çok teşekkürler..

L O S T | Fenerbahçe | Movie World
XanderJR

15 Temmuz 2008; 13:54:53 

Full dimi bu program dostum ?

Ѿ APPLE IPHONE 16 GB | IPOD TOUCH 8 GB
Ѿ LG R405 MODDED | HP w2207 22"
Ѿ SONY PSP SLIM 4.01
Ѿ iPhonedo.com
Teknik.Servis

15 Temmuz 2008; 14:43:36 

saolsın işe yarar sanırım denemek lazım

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
bodur

15 Temmuz 2008; 15:58:53 

Program Full Arkadaşlar...

tosunpasa

15 Temmuz 2008; 16:11:28 

Eline sağlık güzel paylaşım.. Hemen indirip dönüştürmeye başlayayım

baha40n

15 Temmuz 2008; 16:24:15 

Arkadaşlar, full programların paylaşımı yasak biliyorsunuz.Lütfen bu tür bilgileri konuyu açan arkadaşa sorarak hallediniz.Yöneticiler tarafından farkedilirse konu ,forumun selameti açısından silinir veya sansür uygulanır.bilesiniz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
hakman306

15 Temmuz 2008; 16:33:31 

divxlere altyazı gömebiliyormuyuz ?
Paylaşımın için teşekkürler..

dreampowder

15 Temmuz 2008; 17:37:59 

http://www.badaboomit.com/

bada boom media converter, arkadaşlar nvidia 8000 serisi yada daha üstü ekran kartınız varsa bada boom converter sayesinde koca filmleri 6-7 dakikada çevirebiliyorsunuz.

ÖFFF
hakman306

15 Temmuz 2008; 20:43:11 

quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

http://www.badaboomit.com/

bada boom media converter, arkadaşlar nvidia 8000 serisi yada daha üstü ekran kartınız varsa bada boom converter sayesinde koca filmleri 6-7 dakikada çevirebiliyorsunuz.

nereden indirebiliriz, ücretlimi ve altyazı eklenebiliyormu ?
bu konularda bilgi verebilirsen sevinirim..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> ``İphone`umda Video İzleyemiyorum,Program Aramaktan Bıktım``diyenler!! İşte Derdinize Çare... Sayfa: [1]
Buraya git: