Birkaç ay önce sitede görmüştüm. Bir aksesuar ile SE telefonların bazı modellerine Wi-Fi desteği geliyordu. Acaba tasarım mıydı? Yoksa çıkacak mı? Arama yaptım ama bulamadım. Cevaplarınızı bekliyorum.
Senin dedigin topiği ben acmistim. Bluetooth la baglaniliyo fakat wireless kullanilmiyo. Linki imzamda.
quote:
Orjinalden alıntı: rasitmutlu
bende hatırlıyorum bluetooth la falan bilgisayarın Wi-Fİ özelliği kullanaılabiliyor diyordu ama sonuç ne oldu bilmiyorum
@seocu senin dedigin olay ise MXE-60 flaş tarzında telefonun sarj soketine takiliyo. Ama sadece k850i , w910i, w980, w890, k660, z750, z770, c702, c902 ile uyumlu. Linki asagida
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 15 Temmuz 2008; 14:16:53 >
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
SONY ERİCSSONUN KENDİ SİTESİNDE BİLE YOK HALA BU CİHAZ, 2 SENEYE KADAR ZATEN BAŞKA ŞEYLER ÇIKAR BU CİHAZA GEREK KALMAZ...BU SE NİN KAFASI ÇALIŞMIYO GALİBA, ULEN KOY PİYASAYA ALALIM, SEN DE KAZAN BİZDE...NASIL Bİ TİCARET MANTIĞI YÜRÜTÜYORLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM...
SONY ERİCSSONUN KENDİ SİTESİNDE BİLE YOK HALA BU CİHAZ, 2 SENEYE KADAR ZATEN BAŞKA ŞEYLER ÇIKAR BU CİHAZA GEREK KALMAZ...BU SE NİN KAFASI ÇALIŞMIYO GALİBA, ULEN KOY PİYASAYA ALALIM, SEN DE KAZAN BİZDE...NASIL Bİ TİCARET MANTIĞI YÜRÜTÜYORLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM...
inş. çıkıcak diye imzama bile koydum bir umut belki çıkar