Guruba katılmak için aşağıdaki kodu imzanıza ekledikten sonra konuya cevap yazın.
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_24787543/tm.htm]Donanımhaber Asus P750 Kullanıcıları[/link][/center]
[center][image]http://img295.imageshack.us/img295/3790/999imagesproducts191919eg7.jpg[/image][/center]
Asus P750 sahibiyim ve cihazımdan çok memnunum.Cihaz çok hızlı ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadım.Benim gibi P750 kullanıcısı olan var mı?
Özellikler ve Açıklama:
ASUS'tan, kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri tüm özellikleri barındıran ASUS P750 PDA telefon. ASUS P750 PDA ile Ofisiniz Cebinizde ASUS, kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri tüm özellikleri bir arada sunan ASUS P750 PDA telefonu Türkiye pazarına sunuyor. 2007 Japonya G-Mark Ödülü'nü kazanan ASUS P750, yüksek hızlı veri iletimi ve geniş ağ bağlantısı (HSDPA, Bluetooth, WiFi, USB & GPS) desteği ile kullanıcıların tüm iş uygulamalarında verimliliklerini arttırıyor.
Eksiksiz Bağlantı Seçenekleri ve İş Fonkisyonları
3.5G yüksek hızlı ağ bağlantısı (HSDPA 3.6Mbps), Üç-band GSM (GSM 900/1800/1900), WiFi (IEEE 802.11 b+g), Bluetooth V2.0+ EDR, USB 1.1 ve tümleşik GPS alıcı özellikleriyle tüm dünyaya kolayca bağlanabilirsiniz.
Haber istasyonu ile haberlere ve web günlüklerine her zaman her yerden kolayca göz atabilir, otomatik temizleme ile kullanmadığınız çalışan uygulamaları kolayca kapatabilirsiniz. Kartvizit tanıma özelliği ile ASUS P750'nin 3.0 Mega-piksel kamerasıyla çektiğiniz kartvizit bilgi detaylarını algılayabilir ve bu bilgileri otomatik olarak outlook kişilerinize ekleyebiliyorsunuz.
Teknik Özellikler
Ağ Sistemi: HSDPA 3.6Mbps, UMTS 2100, EDGE/GPRS/GSM 900/1800/1900; Class 10 İşletim Sistemi: Microsoft Windows® Mobile 6� Professional İşlemci: Marvell® PXA270M 520MHz Boyut: 113 x 58 x 17.4 mm, 130g (pil ile birlikte) Pil Kapasitesi: 1300 mAh Lityum-İyon Konuşma Süresi: 3G: 5 saat; 2G: 6 saat Bekleme Süresi: 3G: 240 saat; 2G: 220 saat Tuş takımı: Alfanümerik tuş takımı Renk: Siyah Ekran: 2.6", 65K Renk, TFT, QVGA 240 x 320 Bağlanabilirlik: WLAN 802.11b+g, USB v1.1, ve Bluetooth 2.0+EDR İnternette Gezinti: HTTP ve WAP 1.2.1/2.0 Mesajlaşma: SMS/MMS/Email/MSN/Push E-mail Bellek: 256 MB Flash + 64 MB SDRAM Genişleme Yuvası: Micro-SD, SDHC desteği GPS: Dahili anten ile SiRF III Java: J2ME (CLDC 1.1 + MIDP2.0) Kamera: 3 Mega-Piksel (Otomatik fokus)+VGA kamera Ses: MP3, WMA, AAC, AAC+, 3GP Video: MPEG4 / H.263 Oynatma ve Kaydetme / Ses/Video Yayın Akışı / Video Arama Melodi Sesi: 128-ch Polifonik ses ve MP3 PIM & Kullanım: Word (düzenleme), Excel (düzenleme), ve Power Point (görüntüleme), Windows® Live, MSN, Saat & Alarm, Takvim, Hesap Makinası, Dosya Gezgini, Kontak Listesi, Notlar, Sesli Komut İleri Düzey Özellikler: Ur Time, Travelog, Uzaktan Sunum Kumandası, Kart Tanıma Sistemi, Toplantı Zamanlayıcı, Haber İstasyonu, Yer Belirleme Sistemi, Yedekleme, GPS Yakalayıcı, Otomatik Temizleme[simage][/simage][simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronurer -- 12 Temmuz 2009; 14:53:37 >
Ya aslında igo güzel ama rota düzgün bulmuyor bende tomtom yükledim ondada türkiye haritasını yükledim ama makina görmedi biliyorsan bana yardım etsene...
slm arkadaşlar. ben de 10 gün kadar önce Asus P750 sahibi oldum. güzel cihaz. tatildeyken aldım yolda gps kullanırım diye ancak gps programı yükleyemediğim için antakya izmir dönüşümde pek işime yaramadı ama bundan sonrasında yarayacağına eminim...
ayrıca bir şey soracağım. google maps mobile ın gps ile kullanılabilmesi konusunda başarıya ulaşan kimse var mıdır? sürekli gprs ten bağlanmaya çalışıyor bu kahır...
dün igo yükledim. harita da yükledim gayet güzel çalışıyor. bu sabah bi deneme yapayım diye işe gelirken igo yu açtım Selçuk tan Kuşadası na geliyordum. şehir içinden çıkıp da aracımın hızını artırınca kitlendi ve bir daha kendine gelmedi. bir süre sonra ancak reset atarak başlatabildim. fikri olan ??
gps catcher bende güncelleme yapıyor ama bildiğim kadarıyla gps catcher in tek amacı gps konumunu tarama süresini minimum a indirmek. en azından bikaç yerde öyle okumuştum... zaten bende de sadece güncelleme yapıyor. başka bi fonksiyonu yok programın
gps catcher bende güncelleme yapıyor ama bildiğim kadarıyla gps catcher in tek amacı gps konumunu tarama süresini minimum a indirmek. en azından bikaç yerde öyle okumuştum... zaten bende de sadece güncelleme yapıyor. başka bi fonksiyonu yok programın
Bildigim kadarıyla öndeki kamera istege göre acılmıyor sadece görüntülü aramalarda devreye giriyor. Rus sitesi forumlarındada hem bunu okudum. Bu arada ruslar telefonun ram'ini 128 yaptılar
İzleyin Iphone 1980'lere geri dönmüş izleyinde görün
Iphone'da cok guzel bir telefon cevirme programı olmuş acaba biz P750'ye böyle bir uygulama yükleyebilirmiyiz? Böyle entresan şeyler çok dikkatimi çekiyor şahsen.
ya arkadaşlar ben telefonu iade etmek üzereyim bana yardımcı olurmusunuz. telefon durduk yerde kitlenip duruyor. tuş kilidini açamıyorum. açsam da ekran açılıyor ama hiçbirşey yapamıyorum. arada daha telefonu açarken pin yazma yeri gelmeden de kalabiliyor. bu duruma yokmu bir çare!!!
ya arkadaşlar ben telefonu iade etmek üzereyim bana yardımcı olurmusunuz. telefon durduk yerde kitlenip duruyor. tuş kilidini açamıyorum. açsam da ekran açılıyor ama hiçbirşey yapamıyorum. arada daha telefonu açarken pin yazma yeri gelmeden de kalabiliyor. bu duruma yokmu bir çare!!!
Telefondaki türkçe menülerde sorun cıkabiliyorumus bazı zamanlar. Benim telefonumda rusça menü yüklü ve bazı eksiklikler var! En iyisi telefonu ana fabrikasından orjinal olarak ingilizce istetmek lazım o zaman daha az sorunlarla karsılasırız.
arkadaşlar herkese mrb..bende 1 haftadır p750 kulanıyorum.gayet memnunum,özellikle işim dolayısıyla sık sık seyahat ettiğimden internet ve çeşitli excel v.s. dosyalarını sık kullanıyorum..ve sorunsuz çalışıyor :) benim tek sıkıntım net üzerinden videoları izleyememem yani gerekli olan macromedia flash yüklü zaten.yetmedi silip bidaha yükledim ama haala netten video izleyemiyorum.ayrıca yüklediğim videolar için de,"gerekli uygulamayı çalıştırıp videoyu oranın içinden açın" gibi bi yazı çıkıyo ne yapmalıyım?mediaplayer hangi formatları destekliyor? ayrıca başka bi oynatıcı varmı? ve mobile 6.0 için programlar nereden bulabilirim? bayağı çok soru sormuşum yaahu?!!? :) şimdiden teşekkürler... buarada;gps programımı hafıza kartı içinde satın aldım,program "ROUTE 65 Navigate".sadece o işi gören gps lerden hiçbir farkı kalmadı..çok keyfli! ve gps aktifken takılma donma sorunu yaşamadım ki oldukça hızlı araba kullanırım :)
türkçe idi dil ayarından ingilizce olarak ayarladım kullanıyorum. ama türkçe destekli diye geçiyor o da..
Türkçe destekli ingilizcede bir sorun yaşamazsın.
türkçe destekli ingilizce de de kilitleniyordu. dün coklu dil desteğini iptal ettim şu ana kadar açık duruyor ve bir sorun yok.
yalnızca ben şu igo8 i anlayabilmiş değilim. çoğu zaman açtığımda navigasyonda yerimi saptayamıyor. forumları taradım bulamadım. kullanım klavuzu da kar etmedi. napcam bilemiyorum.
türkçe idi dil ayarından ingilizce olarak ayarladım kullanıyorum. ama türkçe destekli diye geçiyor o da..
Türkçe destekli ingilizcede bir sorun yaşamazsın.
türkçe destekli ingilizce de de kilitleniyordu. dün coklu dil desteğini iptal ettim şu ana kadar açık duruyor ve bir sorun yok.
yalnızca ben şu igo8 i anlayabilmiş değilim. çoğu zaman açtığımda navigasyonda yerimi saptayamıyor. forumları taradım bulamadım. kullanım klavuzu da kar etmedi. napcam bilemiyorum.
ayrıca birşey var. igo8 de gps sinyalini yakaladığı an kitleniyor buna dikkat ettim de, hareket halindeyken... bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? ya da kullandığım programdan mı acaba. sizde böyle bir sorun var mıdır?
ayrıca birşey var. igo8 de gps sinyalini yakaladığı an kitleniyor buna dikkat ettim de, hareket halindeyken... bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? ya da kullandığım programdan mı acaba. sizde böyle bir sorun var mıdır?
Asus cihazlarda Asus'un kullanılmasını önerdiği program Destinator'dur.Bu programı yükleyip onu kullanmanı öneririm.