Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dış Ünite Sesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Dış Ünite Sesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tubytube

15 Temmuz 2008; 11:46:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Odamda yazın çok az çalıştırdığım 12000 BTU'luk bir klima var. Sıcaklığın çok arttığı zamanlarda kullanıyorum. Öğleden sonra çalıştırdığımda dış ünite sesi sorun teşkil etmiyor olmasına rağmen gece çalıştırdığım zaman çok rahatsız edici bir gürültü yaratıyor. Etraftan şimdiye kadar herhangi bir şikayet almamamıza rağmen kimseyi bu sesten ötürü kötü duruma düşürmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum. Ayrıca sırf ses ve titreşim oda içinde az olsun diye klimanın önü dışarıya bakacak şekilde odanın dış duvarına monte edilmedi, fanı balkon içine bakıyor ve oluşan ses yankılanıyor. Bu sesi azaltmak için önerileriniz neler?

İkinci bir sorum daha var. Klimalar yıllandıkça gürültü düzeylerinde artış meydana geliyor mu? Klimamız Blueline (Demirdöküm), yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
rhetorical

16 Temmuz 2008; 4:05:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Aynı klimadan bende de var.Çok ses yapıyor dış ünite ve titremeler sesler çıkarıyor.Çok pişmanım aldığıma sanırım bu seslerin çözümü yok.Dış ünitedeki pervane yapısı çok kötü değiştiremeyiz ki bilgisayar fanı gibi 20-30 ytl lelik bi fan değil malesef bu.
Hayatım boyunca beyaz eşya ve elektronikte yaptıgım en büyük hataydı bu klimayı almak.
Üstüne üstlük C sınıfı enerji tüketimi var.Off nasıl aldım ben bu klimayı hala kendime inanamıyorum.

clioII 2003 1.2 16v HB
53.642

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Dış Ünite Sesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor
Asus P5E3 ve Asus vga
Asusun x38 yongalı anakartı ve orta seviye ekran kartları video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir