arkadaşlar işyerimdeki netm 2'de 1 kopup duruo.bende msn mi açıom ve sorun gider çıkıo bnde onu tıklayınca sorunu DNS VE AĞ BAĞLANTI NOKTALARINDA'ında oduğunu gösterio bende onar deince 1-2 dakka sonra bağlanıo ve tekrar kopuo.buRdaki sistem şu aşağıda bi modem var ordan odalara dağılıo bizim odaya gelincede 1 modem var ve burdada 2 pc ayrılıo.ne yapmam gerekio sorununn kaynağı ne yardım edersenz sevinirm
arkadaşlar işyerimdeki netm 2'de 1 kopup duruo.bende msn mi açıom ve sorun gider çıkıo bnde onu tıklayınca sorunu DNS VE AĞ BAĞLANTI NOKTALARINDA'ında oduğunu gösterio bende onar deince 1-2 dakka sonra bağlanıo ve tekrar kopuo.buRdaki sistem şu aşağıda bi modem var ordan odalara dağılıo bizim odaya gelincede 1 modem var ve burdada 2 pc ayrılıo.ne yapmam gerekio sorununn kaynağı ne yardım edersenz sevinirm
Arkadaşlar iş yerimdeki internetim ikide bir kopup duruyor. Bende MSN'i açıyorum ve "sorun gider" çıkıyor, bende onu tıklayınca sorunu "dns ve ağ bağlantı noktaları'nda" olduğunu gösteriyor. Bende onar deyince, 1-2 dakika sonra bağlanıyor ve tekrar kopuyor Buradaki sistem şu aşağıda bir modem var oradan odalara dağılıyor. Bizim odaya gelince de bir modem var ve burada da iki pc ayrılıyor. Ne yapmam gerekiyor sorunun kaynağı ne? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.