|
deepinsky -> Fomatla ilgili acilll.... (15 Temmuz 2008; 9:39:56)
|
Arkadaşlar, Msı marka laptopumu almiştim sistem linuxlu oldugundan xp cd takıp format atmiştim..bu olay boyle devam etti..daha sonra benim harddiske bir virüs girdi ve temizleyemedim..Xp cd tekrar taktıgımda ise kur başlatılıyor yazisindan sonra ekranın simsiyah kalmasıydı..ne yaptıysam o bölümü geçemedim. peki nasil bu zamana kadar kullandin diye sorarsaniz; o halde en fazla guvenli modda acabiliyordum ve guvenli modda acip sanki xp onar gibi yapip pc yeniden başladiğinda f10 diyip yeni işletim sistemi kur onarma diyip sistemimi kuruyordum....tamam guzel sistem sorunsuz calişiyorda benim windows tamamen gçctüğü anda güvenli moda da girmemediğim anda ne yapacağim ben... bir tusa basin,,kur başlatılıyor....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ve siyah ekran nasil cozerim bunu **model Msı vr330x dir. **xp, xp service pack 2, siyah inci, tncxp 2008 ultimate ile hep ayni sorunu verdi... ne olur bir yardim..mumkunse harddisk sök, ram değiştir gibi zor işler olmadan, driver yuklenerek umarim[X(] konu yanliş yere acildiysa aceledendir, telaştandir, dogru yere taşiyabilirsiniz.. cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum... saygılarımla, deepinsky
|
|
|
|