Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dell Isnpiron 6400 Recovery CD aciilll !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Dell Isnpiron 6400 Recovery CD aciilll !!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
darkagelord

15 Temmuz 2008; 4:04:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,

arkadaşlar ben de format atarken tüm HDD'yi sildim ve cihaz gariplikler içinde. elinde sağlam, temiz çalışan bir makine olan birinden Recovery CD'ye ihtiyacım var. Lütfen acil yardım.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkagelord -- 15 Temmuz 2008; 4:06:15 >

lvien

17 Temmuz 2008; 21:38:35 

arkadaşım eger tamamen format attıysan recovery cd nin çalışmama şansı var ayrıca recovery cd içinde lisanslı işletim sistemi olduğunde pek kimsenin vericeğini sanmam

TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )
chaos7

17 Temmuz 2008; 23:29:16 

dell 6400 üm var benim de ve bilg. alırken cd fealn vermediler. çünkü recovery mevzusu hdd nin ayrılmış bir bölümünde mevcuttu. aktif hale getirmek için de boot ederken birtakım tuş kombinasyonları yapmak gerekiyordu. sen öncelikle hdd nin kullanım alanına bak erişemediğin 2 gblik bir bölüm varsa bil ki burası recovery alanıdır. sonra da tuş komb. bulmak için kullanma kılavuzunu oku ben birkaç kere yapmıştım ama hdd yi değiştirdiğim için recovry alanı da gitti :( o nedenle nasıl bir kombo idi hatırlamıyorum ama bulabileceğine eminim.
uzun sözün kısası cd'ye gerek yok her şey hdd de var :)

chaos7

17 Temmuz 2008; 23:31:50 

http://forum.donanimhaber.com/m_24737693/tm.htm
bak burada da başka bir dert var ama gördüğün gibi kombo ctrl+f11 miş :) hadi inş sorununu halledersin...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Dell Isnpiron 6400 Recovery CD aciilll !!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Antazone AS-D1000 video
Antazonedan hem sessiz hem de işini iyi gören sabit disk soğutma ve sessizleştirme çözümü
CeBIT 07 / Dojop Standı Röport
1 PCyi 30 kişi aynı anda kullanın NComputing çözümleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir