arkadaşlar ben de format atarken tüm HDD'yi sildim ve cihaz gariplikler içinde. elinde sağlam, temiz çalışan bir makine olan birinden Recovery CD'ye ihtiyacım var. Lütfen acil yardım.
arkadaşım eger tamamen format attıysan recovery cd nin çalışmama şansı var ayrıca recovery cd içinde lisanslı işletim sistemi olduğunde pek kimsenin vericeğini sanmam
TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )
dell 6400 üm var benim de ve bilg. alırken cd fealn vermediler. çünkü recovery mevzusu hdd nin ayrılmış bir bölümünde mevcuttu. aktif hale getirmek için de boot ederken birtakım tuş kombinasyonları yapmak gerekiyordu. sen öncelikle hdd nin kullanım alanına bak erişemediğin 2 gblik bir bölüm varsa bil ki burası recovery alanıdır. sonra da tuş komb. bulmak için kullanma kılavuzunu oku ben birkaç kere yapmıştım ama hdd yi değiştirdiğim için recovry alanı da gitti :( o nedenle nasıl bir kombo idi hatırlamıyorum ama bulabileceğine eminim. uzun sözün kısası cd'ye gerek yok her şey hdd de var :)