Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hayatımda ilk defa gördüğüm hata!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Hayatımda ilk defa gördüğüm hata! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LNC10

15 Temmuz 2008; 2:25:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar herkese selam öncelikle...
Elimde, Pegasus Technologies Mobile Life 2.5" lik; USB 2.0 100 gb lık bir harici harddisk vardı.. Önemli dosyaların, mp3 ve film arşivimin bulunduğu harddiski ilk gün taktım ve içindeki herşeye ulaşabildim. Ancak 2. gün taktıımda öncelike tanımama sorunu yaşadım. İşte herşey bundan sonra başladı.

- Öncelikle takıp içindeki mp3 leri çalıştırmayı denedim WMP "Dosya türü algılanamadı ancak her şartta devam etmek istiyo musunuz?" diye bi kutucuk çıktı, devam ettim ama cızırtı sesleri çıktı..
- Daha sonra biçimlendirme şeklini tanımadı. Ama yeniden biçimlendirmeye de izin vermedi. Daha sonra takıp çalıştırmak istediğimde usb aygıtı yüklendi ve kullanıma hazır dedi ancak My Computer'da görünmedi.
- Aygıt Yöneticisine baktım, usb aygıtı olarak değil sabit harddisk olarak görünüyodu..
- Adı da karışık harf ve karakterler şeklindeydi.(Daha önceden Mobile Life bilmem ne bilmem ne şeklindeydi..)
- İçindekileri kurtarmaya çalıştım gene olmadı..
- Disk yöneticisine baktım. Orada "Disk1 - Not allowed" olarak görünüyo; yani herhangi bir harf olarak değil... İnitializing yapmaya çalıştım gene olmadı..
- İşin ilginç yanı, bu harici harddiskin boyutu 100 gb ancak ilk hata verdiğinde "2 TERRABYTE" , en sonunda ise "786 GB" olarak görünüyo olmasıydı..

Virüs olma ihtimali yüksek fakat ilk tarattığımda virus bulamadı..
Bu sorun hakkında yorumu ve çözümü olanların ilgisini bekliyorum.. Saygılarımla..

Yılardır aynı sahneyi paylaştığım piyanist arkadaşım...
command_4
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

15 Temmuz 2008; 2:50:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Diskin partisyonlarını silip tekrar yaratın. Sonra temiz bir format atın. Bundan sonrada diskinizde böyle bir sorun olmaması için, diski bilgisayarınızdan sökerden "diski çıkar" işlemini yapın.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Hayatımda ilk defa gördüğüm hata! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Intel CBB dizüstü platformu
Kendi dizüstü bilgisayarinizi kendiniz yapin. Intel CBB platformuna hizli bakis
darkSektor video inceleme
Bir virüsün, süper güçler eklediği kahramanımızla Ruslara hadlerini bildiriyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar