ayriyetten ipod touch var . ikisini birden alıp dışarı çıktığımda çok zor oluyo.
evde boşta yatan, samsung X650 var.
Onu satıp üstüne 50-60 ytl koyup. (ortalama 120 ytl olur)
ince, küçük hafif bir telefon almak istiyorum. (arka cebe koyacağım, cüzdanın arkasına )
özellikleri hiç önemli değil. yeterki ince hafif ve küçük bir telefon olsun.
yeni eski model fark etmez 2.el , sıfır vs. vs. fark etmez
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ZN -- 15 Temmuz 2008; 3:34:43 >
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''
fiyat olarak 250 300 ytl arası birşeymi bakıyorsun kardeş? Satacağın telin piyasasını bilmiyorumda int den baktım sıfırı 160 ama tam adını koyamadım yani sory.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 15 Temmuz 2008; 1:24:36 >
samsung x650 'yi en fazla 60-65'e satarım bende üstüne 60 ytl koysam
125 ytl felan yapar..
125 ytl civarı ince, küçük hafif bir telefon arıorum .
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''
�Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.� Uğur MUMCU