iPhone'um arada sırada nedenini bilmediğim bir şekilde 30 sn kadar donuyor ve düzeliyor. 3 günde 2 kere yaşadım bu sorunu. Çözüm olarak telefonun kapama düğmesinne 30-40 sn basıyorum. Bu sorun benim için önemli değilde ileride ciddi bir problem yaşatmasından korkuyorum. Bir sorun yaratırmı acaba?
iPhone'um arada sırada nedenini bilmediğim bir şekilde 30 sn kadar donuyor ve düzeliyor. 3 günde 2 kere yaşadım bu sorunu. Çözüm olarak telefonun kapama düğmesinne 30-40 sn basıyorum. Bu sorun benim için önemli değilde ileride ciddi bir problem yaşatmasından korkuyorum. Bir sorun yaratırmı acaba?
Cihazınızın donma sebebi,install etmiş olduğunuz bir programdan,uygulamadan da kaynaklanabildiği gibi, sorunların üst üste gelip te artık Restore zamanı gelmiş olabileceğinden de olması muhtemeldir. Ama üzülmeyiniz ki bu cihazınız,Bilgisayar teknolojisi ile işletim sistemleri benzerlik taşıdığından,donanımsal arıza olmadığı müddetçe, "öyle görünüyor" sıkıntıları hep yazılımsaldır. Bunu da yine bir yazılımla aşmak mümkündür.Geri dönüşü her halukarda mutlaktır.En kötü ihtimal dediğim gibi,bir Restore yaparsınız "ki imzamdaki linkte ne ve nasıl yapacağınız mevcuttur" tüm sıkıntılarınızıdan kurtulursunuz. Yeter ki yedek alınız ve 15 dakikanızı ayırınız. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 15 Temmuz 2008; 9:04:11 >