Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Casper 17" LCD monitör açılmıyor yandı galiba:S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Casper 17" LCD monitör açılmıyor yandı galiba:S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FaTaL1Ty_Salih

14 Temmuz 2008; 22:45:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 3 senedir kullandığım Casper 17" LCD monitörüm dün gece birden bembeyaz oldu aslında bu beyazlık 2-3 gündür PC yi açarken de vardı (xp ekranından önceki donanım kontrolünde) dün gece ise belirttiğim gibi ekran birden bembeyaz oldu sona kırmızılaştı ardından kıpkırmızı oldu ve lcd kapandı açma kapama düğmesindeki ışığı yanıp sönmeye başladı ve söndü. söndükten sonra lcd yi fişten çektim ve fişi tekrar taktım monitor açılmıor açma kapama düğmesindeki lamba falan yanmadı.Bugunde sorun ekran kartındandır diye Laptopa bağladım Monitoru sonuç gene aynı açılmadı monitor sanırım içindeki devreler yandı arkadaşlar zaten bu 3. monitorum ölü piksel yüzünden 3 defa aynı modeli deiştim ilk aldığım monitorde daha 5. gununde 3-4 tane ölü pixel vardı onu deiştik gelen monitorde gene vardı onuda deiştiler hatta teknik servis kendi kurdu monitoru ve ilk açtığında şaşırdı sizdede hiç şans yokmuş dedi bu son gelen monitoru ise 3 yıldır kullanıyorum daha 1 senesi dolmadan gene ölü pixel çıktı ve dahada üstüne gitmeyip deiştirkmedik bir tane ölü pixel var diye garantisi dolalı 1 sene oldu monitorun ne yapmalıyım arkadaşlar servise versem ne kadar para alırlar acaba yeni monitormu alayım yoksa hemen şimdi monitoru çöpemi atayım

CASPER A Birde TÜRK MALI olacak yazık ya

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Casper 17" LCD monitör açılmıyor yandı galiba:S Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ECS pasif soğutuculu 9600GT
ECS pasif soğutuculu 9600GT video inceleme
Gigabyte 2600XT Silentpipe
Gigabyte fansız 2600XT

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç