Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Mağdur oldum neolur yardım edin

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Mağdur oldum neolur yardım edin Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
egece

14 Temmuz 2008; 22:04:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şimdiden ilginize teşekkürler.Bir yıl neredeyse bu duruma düşmemek için laptop araştırdım.pahalı olsun ama gitgel servis le bilgisayarcıyla uğraşmıyayım dedim.Müzisyenlik yapıyorum yazın 3ay sezonumuz var laptopa çok ihtiyacım vardı.2400 ytl hp pavilion tablet gt889ea satın aldım bir bilgisayarcıdan.2 ay oldu hala kullanamıyorum.param olsa yere çarpıp en dandik bi laptop almak.ihtiyacım olan itunes müzik programı.virtual dj prog ve repertuar kitap vordpad.sorun bikaç dakika sonra yada hiç belli olmuyor takılıp kapanıp açılıyor, düğünde milletin karşısında rezil oldum.Bilgisayarcı vista olduğu için programdandır deyip geçiştirdiler.üstündeki müzik programını kullandım korka korka heran kapanma korkusuyla yine yaptı.oanki pisikolojiyi düşünün.sonunda değiştirmeyi kabul etmediler 3 defa tamir görmesi gerekiyormuş.hp servise gönderdiler. tam bir aysonra aldım hd değiştirmişler ne alakası varsa.gönül rahatlğıyla tam düğünde kullanacaktımki ilk parçada şarkı ortadan kilitlendi öyle kaldı sanki huy değiştirdi panikleyip kendim kapattım.emin olduğum için cd çalarımda yoktu.evde denedim aynı busefer siz kapatıyorsunuz.açılır açılmaz gene ısınıyor.ne yapmalıyım.ne önerirsiniz.bu rezilliği iki tamir dahamı katlanayım?yada ne?bu hp ler bukadarmı berbat.onca parayı ver dert al çıldıracağım.sezonum berbat oldu.acil yardım severleri bekliyom.evdedemasaüstü windows xp kullanıyom.

bilginin nekadar değerli ve edinmesinin nedenli zor olduğunu bilirim.Bilgisini paylaşan kişilere saygım sonsuz.çölde susuzluktan ölmek üzere 2 yudum suyu paylaşmak gibi büyük gözümde...
kralkobra_kralkobra

14 Temmuz 2008; 22:14:01 

öncelikle geçmiş olsun zor durumda kalmışsın.hp dünyada en çok laptop satan markadır.kalitelidirde.yalnız hp servisi meşurdur..1 aydan önce göndermezler laptopu bırak göndermesinler..1 ay geçtiğinde para iadesi isteme hakkın var...ayrıca neden tablet pc tercih ettinki 2400 ytl ye daha performanslı cihazlar bulabilirdin.
visceroid

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 22:19:14 

forum.donanimhaber.com/register.asp

16. madde...

16 Ağustos 2008 - Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Mağdur oldum neolur yardım edin Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Mojopac video inceleme
USB belleklerinizi kisisel bilgi üstüne donusturun
MSI Wind U100 video inceleme
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar