arkadaslar elimde HIS HD3870 IceQ 3 Turbo var ...anakartım gigabyte x38 dq6 crssfire destekli simdi ben ati 4870 alıp crssfire mi yapayım yoksa elimdekini satıp sadece 4870 mi alayım kararsız kaldım ...ama gönlüm kartı satmamaktan yana performans artısı veya bir katkısı olur mu ?
hd4870 e ortalama %25 katkı sağlıyor ancak ordada bi şeye dikkat etmen gerek güç tüketimi %25 fazla performans alırsın %80 daha fazla enerji tüketirsin psu meselesi anlıycağın
valla ya bi 3870 alıp crossfire yap yada tek 4870 al ki ben tek 4870 alman taraftarıyım sonuç olarak crossfire destekli olmayan oyunlarda performans kaybı buyuk olur ayrıca aynı kartlardan oluşan crossfire bile sağlıklı kullanılamıyoken farklı kartları bağlamak cok daha buyuk bir risk
hd4870 e ortalama %25 katkı sağlıyor ancak ordada bi şeye dikkat etmen gerek güç tüketimi %25 fazla performans alırsın %80 daha fazla enerji tüketirsin psu meselesi anlıycağın
merak ediyorum ondan soruyorum. performans artışının aksine düşüş bile yaşanabileceğini düşünüyorum 25% daha fazla performans iddianızı destekleyen bir tecrübeniz veya test verisi varsa paylaşırsanız sevinirim.
ocz 600 watt var q6600 x38 dq6 raid 0 kurulu psu yeter ihsallah
merak ediyorum ondan soruyorum. performans artışının aksine düşüş bile yaşanabileceğini düşünüyorum 25% daha fazla performans iddianızı destekleyen bir tecrübeniz veya test verisi varsa paylaşırsanız sevinirim.
site içi arama yapabilirsin fx57 nin haberi vardı 600 WAT PSU MALESEF KALDIRMAZ