Yeni Dij fotoğraf makinesi alcağım Fotoğrafta en iyisi, en kısa deklanşör gecikmesi, en iyi mercek hangi markada? Birde Canon Lens mi daha iyi yoksa Carl Zeiss Mercekmi? Video da zaten hepsi aynıdır galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 14 Temmuz 2008; 21:20:43 >
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
14 Temmuz 2008; 21:25:33
Hocam direk marka bazında değilde model bazında aklınızda modeller varsa örneğin" sony w120 mi canon a590is mi yoksa nikon ... mı daha iyi?"gibi sorarsanız daha iyi olur kanaatindeyim.Yoksa canon eos350d mi w110 gibimi tarzında saçmalanabilir.Birde bu konu hakkında onlarca topic var,lütfen biraz daha araştıralım,hala soru işaretleri varsa bu topicten dediğim gibi model bazında tartışılınabilir...
Yeni Dij fotoğraf makinesi alcağım Fotoğrafta en iyisi, en kısa deklanşör gecikmesi, en iyi mercek hangi markada? Birde Canon Lens mi daha iyi yoksa Carl Zeiss Mercekmi? Video da zaten hepsi aynıdır galiba
markaya göre değilde modellere ve o katagoride fiyat/performansına göre en iyisi olanını araştırıp almanız daha mantıklı olacaktır
cevaplar için teşekkürler aslında babamda sony vari bugun arka arkaya 50 foto çektim ısındı ve sonra cybershot özelliği geçici olarak gitti gibi sanki böyle resimleri yakalamıyor oldu sonra düzeldi aslında ben sony i severdim ama bu olaydan sonra gözümden düştü, forumda biraz araştırdım canan güzel diyorlar bende yeni bişey alcaktım kendime hatta ilan bile açtım alıncak sony diye şimdi kararsız kaldım işte
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
makineyi genelde foto için kullanacağım, Birde Canon Lens mi daha iyi yoksa Carl Zeiss Mercekmi?