Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
soldier-down

9 Ağustos 2008; 14:05:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sizde benim gibi iş amaçlı kullanıyorsunuz.
bende de en yeni oyun fifa 2004 . anlıyacağınız bayadır oyun oynuyamıyorum.

dediğiniz virüs programını bilmiyorum. bendeki mcafee de artık 30 gün süresini dolduracak. artık bir virüs programı bakacağım artık.

hangi şehirde oturuyorsunuz?

Yeni Ford Focus: 2008 - HB - Trend - A/T - Benzinli - Avalon Gri
Pentax K100D Süper + 18-55mm Kit Lens
Nokia E65
TOSHIBA A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB
tennessat

9 Ağustos 2008; 14:54:27 

eset i öneririm, bendeki esetin 27000 günlük lisansı var, bi arkadaşımdan aldım.ben ankarada oturuyorum.sen nerde oturuyosun?

soldier-down

9 Ağustos 2008; 15:04:50 

27000 günlük demişsiniz. bir yanlışlık yok değilmi? 27 gün olabilirmi?

bende ankarada oturuyorum.

ne işle uğraşıyorsunuz?

Nokia E65
multeci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2008; 20:44:03 

arkadaşlar media player da mp3 dinlerken kesilmeler oluy or arasıra bu neyle ilgili olabilir? winamp deneyemedim henüz. ilk gün bu sorun yoktu sonra oldu.

soldier-down

10 Ağustos 2008; 12:25:36 

merhaba. sizde de A300D-125 AMD mi var? varsa sizinde kaydınızı yapayım.
bende öyle bir sorun yok. media player sorunsuz çalışıyor.
bilgisayara başka bir oynatıcı program yükledinizmi?
sizde ki problem yazılımsal bir şeydir. media player silip tekrar yükleyebilirsiniz. program herhalde ücretsiz diye biliyorum. ama siz yinede bi araştırın.
eski bilgisayarda slayt gösterinde resimleri çok rahat izlerdik. ama movie leri slaytta göstermezdi. şimdi ise slayt gösterşnde movie lerde çalışıyor. bu büyük rahatlık oldu. güzel bir özellik olmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: multeci

arkadaşlar media player da mp3 dinlerken kesilmeler oluy or arasıra bu neyle ilgili olabilir? winamp deneyemedim henüz. ilk gün bu sorun yoktu sonra oldu.

Nokia E65
tennessat

11 Ağustos 2008; 8:38:02 

mrb günaydın, evet 27000 günlük.yani 74-75 yıla tekabül ediyo, güzel oldu:) arada bi güncelleştirmen gerek.eset masaüstü bilgisayarlarda salt tıklayınca tarama yapmıyo, arka planda çalışıyo hep, ama laptop da salt tıklayınca eset çıkıyo ve tarama yapabiliyosun.benim işyerim kızılayda, tercüme bürosunda çalışıyorum.sen ne iş yapıyosun?eseti biraz sende araştır, iyi yorumlar alacaksın.bu arada bu vista beni hergün biraz daha çileden çıkarıyo, programların çoğu vistaya uyumlu değil, en basitinden gitar için tunner programı açmak istediğimde program otomatik kapanıyo.halbuki 2 mb bi program.

Arkadaşlar içinizden A300D-125 e xp yükleyen var mı?bu makinede xp nin uçacağını biliyorum, ama driverler konusunda şüphelerim var, yüklersek olmazsa...ben alırken kutusundan herhangi bir driver cd si çıkmadı, recovery dvd si yaptım.Sizlerde var mı?Yardımlarınızı bekliyorum...görüşürüz...

soldier-down

11 Ağustos 2008; 9:02:53 

27000 gün gibi bir süre harika. diğer virüs programları 1 senede kullanım şifreleri doluyor genelde. eset programını bir araştırayım.
ben mühendisim. bir devlet kurumunda çalışıyorum.
vista konusunda haklısın. çok rahat çalışan programları bile çalıştırmıyor. insanı çileden çıkartıyor.
xp kurulmasını bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz...

quote:

Orjinalden alıntı: tennessat

mrb günaydın, evet 27000 günlük.yani 74-75 yıla tekabül ediyo, güzel oldu:) arada bi güncelleştirmen gerek.eset masaüstü bilgisayarlarda salt tıklayınca tarama yapmıyo, arka planda çalışıyo hep, ama laptop da salt tıklayınca eset çıkıyo ve tarama yapabiliyosun.benim işyerim kızılayda, tercüme bürosunda çalışıyorum.sen ne iş yapıyosun?eseti biraz sende araştır, iyi yorumlar alacaksın.bu arada bu vista beni hergün biraz daha çileden çıkarıyo, programların çoğu vistaya uyumlu değil, en basitinden gitar için tunner programı açmak istediğimde program otomatik kapanıyo.halbuki 2 mb bi program.

Arkadaşlar içinizden A300D-125 e xp yükleyen var mı?bu makinede xp nin uçacağını biliyorum, ama driverler konusunda şüphelerim var, yüklersek olmazsa...ben alırken kutusundan herhangi bir driver cd si çıkmadı, recovery dvd si yaptım.Sizlerde var mı?Yardımlarınızı bekliyorum...görüşürüz...

Nokia E65
satyros

11 Ağustos 2008; 16:20:58 

Herkese selamlar ve hayırlı olsun :-) bende dün itibariyle A300D-125 imi kullanmaya başladım. aslında masaüstünden notebooka geçerken korkmuştum yaptığım işleri karşılayabilirmi dayana bilirmi diye ama maşallahı var 4-5 tasarım programını aynı anda hiç kasmadan çalıştırıyor. media playerda kesintiyi bende yaşamıştım ama anladığım kadarıyla örnek olarak konulmuş olan parçalardan kaynaklanıyor kaldı ki winamp varken mediaplayerı kullanmaya hiç gerek yok...oyun derseniz az sonra kurup test etmeye başlıyacağım.
genel olarak bakacak olursak işlemcide ısınma sorunu diye birşey kathiyen yok kaldı ki makinem günde en az 13 saat açık ve Dreamweaver,Flash ,photoshop,v.studio2005, adobe after effect,premier tarzı benim için gerekli olan programların hiçbirinde sorun çıkarmadı.
arada vistadan kaynaklanan yavaşlama oluyor xp kurmaya üşendim açıkcası şimdilik vistaya devam

http://www.logosdizayn.com
***NUCC VİNO PELLİTE CURAS***
multeci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ağustos 2008; 18:33:39 

olur yapabilirsin.
xp meselesine gelince ben yakında kurmaya çalışacağım. şuan elimde değil. 1-2 hafta sonra xp kurmuş olurum. vistada pek bi sorunum yok fazla kullanamasamda. sinir bozucu olmaya başlarsa kuracağım, hatta denemek için kesin kuracağım ama en az 1-2 haftayı bulur.

soldier-down

12 Ağustos 2008; 8:51:19 

hayırlı olsun. güle güle kullanın. kaydınızı yaptım. forumdaki 4. kullanıcı oldunuz.
sizde benim gibi iş amaçlı kullanacaksınız. bende bir çok programı birlikte çalıştırmama rağmen hiç bir sorunla karşılaşmadım.
oyun kuracağınızı söylemişsiniz. laptop un oyun performansı hakkında düşüncelerinizi bekliyoruz...
ben media playerı çok sık kullanıyorum. bir problemle karşılaşmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: satyros

Herkese selamlar ve hayırlı olsun :-) bende dün itibariyle A300D-125 imi kullanmaya başladım. aslında masaüstünden notebooka geçerken korkmuştum yaptığım işleri karşılayabilirmi dayana bilirmi diye ama maşallahı var 4-5 tasarım programını aynı anda hiç kasmadan çalıştırıyor. media playerda kesintiyi bende yaşamıştım ama anladığım kadarıyla örnek olarak konulmuş olan parçalardan kaynaklanıyor kaldı ki winamp varken mediaplayerı kullanmaya hiç gerek yok...oyun derseniz az sonra kurup test etmeye başlıyacağım.
genel olarak bakacak olursak işlemcide ısınma sorunu diye birşey kathiyen yok kaldı ki makinem günde en az 13 saat açık ve Dreamweaver,Flash ,photoshop,v.studio2005, adobe after effect,premier tarzı benim için gerekli olan programların hiçbirinde sorun çıkarmadı.
arada vistadan kaynaklanan yavaşlama oluyor xp kurmaya üşendim açıkcası şimdilik vistaya devam

Nokia E65
soldier-down

12 Ağustos 2008; 8:54:16 

mülteci merhaba;
daha öncede sormuştum ama herhalde fark etmediniz. sizde bu modelden mi aldınız? aldıysanız sizinde kaydınızı yapayım.

xp kuracağınızı söylemişsiniz. xp yi kurup bizimle paylaşabilirseniz büyük bir sevaba gireceksiniz. şu anda çoğu kimsenin yapmak isteyip de cesaret edemediği bir şey xp kurmak .

quote:

Orjinalden alıntı: multeci

olur yapabilirsin.
xp meselesine gelince ben yakında kurmaya çalışacağım. şuan elimde değil. 1-2 hafta sonra xp kurmuş olurum. vistada pek bi sorunum yok fazla kullanamasamda. sinir bozucu olmaya başlarsa kuracağım, hatta denemek için kesin kuracağım ama en az 1-2 haftayı bulur.

Nokia E65
knight_offline

12 Ağustos 2008; 10:55:54 

bende dün itibariyle bu laptopu almış bulunmaktayım tarihi ile beraber not düşebilirsiniz isterseniz. ilk laptopum bu benim memnunum. inşh hepte öyle olur. Allah bozmasın :). soldier-down saolsun tavsiyeleri ile bana büyük faydası dokundu. saolasın teşekkür ederim. nakit ödeme yaptım vatandan aldım 1274 ytl. dolar düştü sözde ama vatada dün doları 1.2 den kakaladılar bana. neyse. hayırlı olsun inşh.

<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/islemcinizi-hizdan-ucurun">İşlemci Hızlandırma!</a>
<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/biraz-cilginliga-var-misiniz">Laptop Ekranı Değiştirme</a>
<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/internette-kredi-karti-guvenligi-icin">Kredi Kartı Güvenliği</a>
<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/sigara-bagimliligi-nasil-birakilir-puf">Sigarayı Bırak, Kazan</a>
<a href="http://www.ucandaire.org/yazi/yilin-pc-strateji-oyunu-starcraft">Starcraft2</a>
<a href="http://www.kilikoto.com">Ankarada Otomobille İlgili Her Türlü Sorun İçin</a>
soldier-down

12 Ağustos 2008; 11:16:11 

kaydınızı yapıyorum. hayırlı olsun. güle güle kullanın.
yorumlarınızı bekliyoruz...

quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

bende dün itibariyle bu laptopu almış bulunmaktayım tarihi ile beraber not düşebilirsiniz isterseniz. ilk laptopum bu benim memnunum. inşh hepte öyle olur. Allah bozmasın :). soldier-down saolsun tavsiyeleri ile bana büyük faydası dokundu. saolasın teşekkür ederim. nakit ödeme yaptım vatandan aldım 1274 ytl. dolar düştü sözde ama vatada dün doları 1.2 den kakaladılar bana. neyse. hayırlı olsun inşh.

Nokia E65
knight_offline

12 Ağustos 2008; 16:38:56 

tabiki görüş ve önerilerimizi pauylaşmamız çok yararlı olacaktır. xp tüm sürücülerini bulabilirsek bende yüklemeyi düşünebilirim. özellikle de kısayolları ve tüm donanımı görürse neden olmasın.

<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/islemcinizi-hizdan-ucurun">İşlemci Hızlandırma!</a>
<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/biraz-cilginliga-var-misiniz">Laptop Ekranı Değiştirme</a>
<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/internette-kredi-karti-guvenligi-icin">Kredi Kartı Güvenliği</a>
<a href="http://www.bildirgec.org/yazi/sigara-bagimliligi-nasil-birakilir-puf">Sigarayı Bırak, Kazan</a>
<a href="http://www.ucandaire.org/yazi/yilin-pc-strateji-oyunu-starcraft">Starcraft2</a>
<a href="http://www.kilikoto.com">Ankarada Otomobille İlgili Her Türlü Sorun İçin</a>
soldier-down

12 Ağustos 2008; 17:11:58 

siz laptop u ne amaçlı kullanacaksınız? ( iş, oyun ) ben genelde iş amaçlı kullanıyorum. arada dvd izliyorum.
bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

tabiki görüş ve önerilerimizi pauylaşmamız çok yararlı olacaktır. xp tüm sürücülerini bulabilirsek bende yüklemeyi düşünebilirim. özellikle de kısayolları ve tüm donanımı görürse neden olmasın.

Nokia E65
satyros