evet arkadaşlar adsli komşumla ortak kullanıyoruz ve modem onda. ben 2 saattir 25kb/s ile dosya indiriyorum bazen 50kb/s ye çıktığı oluyor (bağlantım 1024kbps). diyorumki acaba komşum dl mi yapıyor yoksa ttnettenmi kaynaklanıyor bu yavaşlık. komşumun dl yapıp yapmadığını öğrenebileceğim program ve benzeri birşey varmı??
şuradan modeminin şifresini bul.Bu sayfada airties rt 210 var. İnternetten ara bul.
Modemin sayfasına bağlan oradan komşunun ttkom ile imzaladıgı sözleşme metnini bulacaksın. komşununismi123@ttnet diye bi adres bulacaksın yani.Onun altında **** böyle yıldız şeklinde şifre olacak. O şifreleri öğrenirsen olur.
Biraz uzun ama
Biz 5 ortak kullanıyoruz.1 mbit.Torrentte 80 den aiağı düşmüyor.Rapidde 110 larda geziniyor. hatta şu indirimler yapılınca 2 mbite geçicez
direk komşuna sorsan ? sonuçta yanlış birşey yok ortak kullanıyorsunuz sürekli download yapıyorsa sana solemesi lazım.
sürekli download yapmıyor 4 gb kotalı bizim adsl ve o en fazla 700mb kullanıyor gerisini ben kullanıyorum. şimdi gidip sorsam yanlış anlar diye korkuyorum hani "bi download yaptık hemen başıma üşüştü" diye düşünmesini istemiyorum ondan
şuradan modeminin şifresini bul.Bu sayfada airties rt 210 var. İnternetten ara bul.
Modemin sayfasına bağlan oradan komşunun ttkom ile imzaladıgı sözleşme metnini bulacaksın. komşununismi123@ttnet diye bi adres bulacaksın yani.Onun altında **** böyle yıldız şeklinde şifre olacak. O şifreleri öğrenirsen olur.
Biraz uzun ama
Biz 5 ortak kullanıyoruz.1 mbit.Torrentte 80 den aiağı düşmüyor.Rapidde 110 larda geziniyor. hatta şu indirimler yapılınca 2 mbite geçicez
şifre ve kullanıcı adını biliyorum kotayı takip etmek için istemiştim ondan
quote:
Orjinalden alıntı: gprsmania komşuna giden kablonun takılı olduğu ethernet portunun ışığı deli gibi yanıp sönüyosa senin komşu vermiş flashgete malzemeyi indiriyor demektir
modem bende olsa dediğin doğru ama modem bende değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal971 -- 14 Temmuz 2008; 20:54:44 >
Kimse nasıl download yapıldığını sormayacak mı ? Eğer Internet Explorer ile dosya indiriliyorsa, gayet normal düşük hızlarda download yapması. Önemli olan Flashget vb. download programları ile 8 connections (bağlantı) ile kaç KB download yaptığı. Tabi download yapılan site de önemli.
İnternet explorer,opera,firefox internet üzerinden dosya indiriminde (FTP,HTTP)kullanıcılar web browser tabanlı ancak 5-10 kb arası download hızlarında düşüş gerçekleşir onun dışında olan bir şey bu 1024 adsl için minumum download hızı 100 Kb/s iken 50 kb/s ile arkadaşın dosya indirmesi sorun olduğuna işaret etsede bir kaç yapması gereken şey var.Birincisi arkadaşınızın internetini cıkarın sadece siz download yapın mumkunse Üniversitelerin web sayfalrından veya ftp adreslerinden dosya cekin bakın bakalım yine 50kb/s ile mi indiroyrsunuz. NOT**** dosya paylaşım sitesinden umarım free(Bedava) kullanıcı modunda dosya indirmiyorsunuzdur zaten 512Kbits upload hızı ile sınırlı yani maksimum 60-63kb/s ile download yapabilirsiniz.
İnternet explorer,opera,firefox internet üzerinden dosya indiriminde (FTP,HTTP)kullanıcılar web browser tabanlı ancak 5-10 kb arası download hızlarında düşüş gerçekleşir onun dışında olan bir şey bu 1024 adsl için minumum download hızı 100 Kb/s iken 50 kb/s ile arkadaşın dosya indirmesi sorun olduğuna işaret etsede bir kaç yapması gereken şey var.Birincisi arkadaşınızın internetini cıkarın sadece siz download yapın mumkunse Üniversitelerin web sayfalrından veya ftp adreslerinden dosya cekin bakın bakalım yine 50kb/s ile mi indiroyrsunuz. NOT:**** dosya paylaşım sitesinden umarım free(Bedava) kullanıcı modunda dosya indirmiyorsunuzdur zaten 512Kbits upload hızı ile sınırlı yani maksimum 60-63kb/s ile download yapabilirsiniz.
idm kullanıyorum ve bir kaç siteden dl yaptım hep 25kb/s ile indiriyordu. ama şimdi düzeldi heralde komşu kullanıyodu ondandır.
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın