Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dell XPS 1530 acil harddisk yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Dell XPS 1530 acil harddisk yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xyas

14 Temmuz 2008; 20:01:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slm arkadaşlar, az önce bilgisayar kendiliğinden dondu vede şu anda harddiski görmüyor :s bende söktüm hardiski normal masaüstü bilgisayara bağladım fakat oda görmüyor:s sizec ne olmuştur ve bu sorunu nasıl çözebilirim. Cevaplarınızı bekliyorum.

GIGABYTE 8IPE1000-G**P4 3,00GHz 2MB 800MHz HT**120 GB SEAGATE SATA** 40 GB SEAGATE ATA **2xKINGSTON 512 MB DDR CL3**WİNFAST FX5200**LG DVD-ROM**LG CD WRITER**ZOOM X5**LOGITECH WIRELESS MEDIAPLAY MOUSE**PHILIPS TOUCAM PROII**
N70

100 YIL
xyas

14 Temmuz 2008; 20:35:28 

Arkadaslar cok acil lazım bilg suanda :s bi ilgilensek nedir ne yapabiliriz? Cevap bekliyorum...

GIGABYTE 8IPE1000-G**P4 3,00GHz 2MB 800MHz HT**120 GB SEAGATE SATA** 40 GB SEAGATE ATA **2xKINGSTON 512 MB DDR CL3**WİNFAST FX5200**LG DVD-ROM**LG CD WRITER**ZOOM X5**LOGITECH WIRELESS MEDIAPLAY MOUSE**PHILIPS TOUCAM PROII**
N70

100 YIL
kanahmet

16 Temmuz 2008; 2:08:54 

Arkadaşım hardiski xp cd si içerisinde görüyor mu ona bir bak. Ben hardiskin tamamına format çekmiştim. Sonra Recovery my files programı ile bütün dosyalarımı kurtarabildim.

Deklanşöre basmaktan çekinme.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Dell XPS 1530 acil harddisk yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Winfast PX8800GTX TDH video
DX10 destekli en yeni ekran kartlarindan 8800GTX mercek altinda
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar