Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acces point almayı dusunuyorum ne tavsıte edersınız

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> acces point almayı dusunuyorum ne tavsıte edersınız Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
caxe

14 Temmuz 2008; 19:50:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar acces point için ne önerirsiniz?yani çekim alanı kuvvetli bişey lazım bildiğiniz en kuvvetli makina nedır? ap 301 kullanıyorum ama begenmedım?

bycaxe
caxe

14 Temmuz 2008; 21:01:00 

up

bycaxe
golevez33

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Temmuz 2008; 22:52:33 

tabiki USR
U.S.Robotics USR5453
yada daha ucuz olan 5441

Virüs temizleme dedigin nedir ki?
P4 3200, Asus p5RD2-VM, ATI x300, 512 MB DDR2 533, Seagete Baracuda 7200, Skystar 2.6D, Sony E200 Trinitron, USB9110 WireLess, Acer 2423 NootBook, MPX 220 Windows Mobil 2003 SE
passat1905

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 23:53:11 

linksys al

Bu GünLer Kötü oLsa biLe..YaRınLar Hep GüzeL oLur DerLer..Peki Bu GünLer DünLerin YarınLarı DeĞiLmiYdİ...??? www.adanafihrist.com
caxe

15 Temmuz 2008; 9:52:56 

tesekkurler arkdaslar

bycaxe
alimakkaya

15 Temmuz 2008; 12:57:40 

USR cihazda ip alamama sorunu yasiyorum surekli olarak . 9111 di sanirim cihaz . Cozum yok ortalikta, firmware guncellemesi de cozum olmadi . Bazi makineler sorunsuz ip alabilirlerken bu cihaz araciligi ile, bazilari bir turlu ip alamiyor. cihazi restart etmekten baska bir care kalmiyor ne yazikki ..
a_kosif

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 5:48:12 

d link 2100 ap modifiye firmware ile 500 mW yayın yapıyor. kablosuz modem, ap, wireless cilent olarak kullanılasiliyor, manuel ayarlarla wireless adapter olarak bile kullanılabiliyor daha ne olsun?

alimakkaya

17 Temmuz 2008; 9:18:44 

2100ap konusunda ben de basta iyi dusunuyordum, ancak cok buyuk bir problem var, sinyali guclendirmek cihazi cok buyuk risk altina sokuyor. Normalde bile cok sicak calisan cihaz 500 mw a aldiktan sonra sogutulmazsa kisa surede bozulur. Ayrica eger civardaki istemciler standart notebook lar ise veya standart usb wi-fi adaptorler kullaniyor ise gucu arttirmanin hicbir faydasi olmayacatir. Client tarafinda sinyal %100 gorunecek, ancak baglanmak istediginde istemcilerin cikis gucleri ve anten kazanclari yetersiz oldugundan basarisiz olacaktir. Eger istemciler de ozel urunler kullanacak ise 2100ap yi iyi bir sogutma ile 1.2 watt a kadar cikartirsin, ama kesinlikle yedekte bir AP daha olmaisnda faide olur, bir de tabi yuksek kazancli bir anten de yararli olacaktir. Bu arada aklima gelmisken bir baz istasyonu ortalama 2Watt gucunde yayin yapiyor.. ona gore dusunun yani ..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> acces point almayı dusunuyorum ne tavsıte edersınız Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ZEROtherm BTF95
ZEROthermin kelebek şeklindeki fansız işlemci soğutucusu
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç