Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
N73 Video

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> N73 Video Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
RonniE.sHevA

14 Temmuz 2008; 19:47:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar N73 ME alma aşamasındayım ama kafama bişey takıldı forumda hangi konuyu okuduysam n73 ile ilgili video kalitesi çok düşük yorumuyla karşılaşıyorum. N73 veya n73 ME videolarını buraya koyarsanız bende alma aşamasında büyük bi adım atmış olacağım .
şimdiden teşekürler

Ağlasa âşık belâ-yı hicr ile nâlân olup
Gözleründen akan anun yaş yerine kan olup
Avni (Fatih Sultan Mehmet)

• Sergio Ramos García 4
  • Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro 7
  • Андрій Миколайович Шевченко 7

kazim.erdemli
Uzaklaştırılmış
29.998340972219 gün cezanın 12 günü kaldı.

14 Temmuz 2008; 20:01:43 

Valla burda biraz zor cevap gelir hatta gelmez sen en iyisi konudışına aç orda daha çok arkadas var ve daha çok yardım ediyorlar Video kalitesine gelince yalan videosu kaliteli güzel çekiyor yani sizi tatmin eder Ama ben n73 önermiyorum çok yavas bir telefon ve sorunlu yani 5610,n93,n81 vb. bu telefonlar daha iyi siz sıfır mı alıcaksınız 2.el mi 5610 ile fiyatları hemen hemen aynı 5610 çok daha güzel
misslife

14 Temmuz 2008; 20:25:50 

valla bn aldım şahsen çok memnunum,foto kalitesine inanamadım zaten :),,birde ilk aldıgım gün okul gezisi videosu çekmiştim birazdan link yollarım,video gercekten güzel ama acemilikten olsa gerek hep oynatmısım elimi :D

Best TecHCameraPHone Nokia N73 - Connecting People
________
It is digital photomachine&video camera&mp3 player..
Klasör.:X:.

14 Temmuz 2008; 20:52:43 

video kalitesi 3gp de oldukça kötü.mp4de de n70 den daha kötü olduğuna karşı çıkan hiç görmeddim.yani n73 3.2 mp kamerayla fotoda oldukça iyi olmasına karşın 2mp lik n70 i bile geçemiyor videoda.Bu n70 den n73 e geçen kişilerde gördüğüm bir yorum.özellikle gece çekimleri kötü mavi mavi noktalar olabiliyo.yavaş felanda değil.biraz symbianın yavaşlığı olabilir.

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

misslife

14 Temmuz 2008; 21:00:21 

video formatı normalde mp4,bn encoder ile wmv formatına cevirdim,görüntüde bozukluk yok ama olduki begenmedin,tel.den kaynaklanmıo ;)..tel ekranında izlemesi daha güzel..cevirme olunca program da free olunca kalite cok az gidio
buyur örnek video;
1. http://www.***dosyaupload.net/download.php?file=73915052008018.rar

yıldızları silip adres cubuguba yapıstır..
istersn daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misslife -- 15 Temmuz 2008; 19:22:58 >

________
Klasör.:X:.

14 Temmuz 2008; 23:20:25 

quote:

Orjinalden alıntı: misslife

video formatı normalde mp4,bn encoder ile wmv formatına cevirdim,görüntüde bozukluk yok ama olduki begenmedin,tel.den kaynaklanmıo ;)..tel ekranında izlemesi daha güzel..cevirme olunca program da free olunca kalite cok az gidio
buyur adet örnek video;

istersn daha var

mp4 ü wmv ye pc içinmi telefon içinmi çevirdin.pc içinse ne gerek var.telefon içinse zaten wmv oynatan program henüz yok .merakımdan soruyorum

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

RonniE.sHevA

14 Temmuz 2008; 23:25:17 

quote:

Orjinalden alıntı: T818

Valla burda biraz zor cevap gelir hatta gelmez sen en iyisi konudışına aç orda daha çok arkadas var ve daha çok yardım ediyorlar Video kalitesine gelince yalan videosu kaliteli güzel çekiyor yani sizi tatmin eder Ama ben n73 önermiyorum çok yavas bir telefon ve sorunlu yani 5610,n93,n81 vb. bu telefonlar daha iyi siz sıfır mı alıcaksınız 2.el mi 5610 ile fiyatları hemen hemen aynı 5610 çok daha güzel

1. el almayı düşünüyorum ve 5610 galiba symbian yoktu bayaa bi analiz yapmıştım

quote:

buyur adet örnek video;

istersn daha var

çok saol misslife görüntü kalitesi bence ii bana yeter zaten mzk için alıyorum video o kadar önemli deil ama onu da yok sayamamm
tekrar çok saollunn

Ağlasa âşık belâ-yı hicr ile nâlân olup
Gözleründen akan anun yaş yerine kan olup
Avni (Fatih Sultan Mehmet)

• Sergio Ramos García 4
  • Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro 7
  • Андрій Миколайович Шевченко 7

__BaRıŞ__

15 Temmuz 2008; 11:23:16 

Kendi adıma konuşayım, N73'ün video kalitesi bence gayet iyi.En azından benim için.Özellikle telefonun ekranından izlerseniz daha da güzel.

Ha bu arada, video kayıt sırasında arka planda değişik bir ses var cızırtı gibi.Sessis ortamda bile olan ses.Ondan kurtulmak isteyenler, kulaklık takıyıken video kaydı yapsın

R4MOS

15 Temmuz 2008; 12:17:54 

forever n73 herşeyiyle mükkemmell bir alett

inat olsun tüm "KUŞLARA" ant içtik şampiyonluğa
misslife

15 Temmuz 2008; 19:23:02 

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

Orjinalden alıntı: misslife

buyur adet örnek video;

istersn daha var

mp4 ü wmv ye pc içinmi telefon içinmi çevirdin.pc içinse ne gerek var.telefon içinse zaten wmv oynatan program henüz yok .merakımdan soruyorum

vmw formatına pc için cevirdim arkadaş rahat izlesin diye..ama isteyen varsa mp4 formatında atayım daha kaliteteli..hele tel ekranında izleyince gercekten video kamera gibi..bana göre ses çıkışıda inanılmaz,hele ekolayzır ayarlarını yapınca dahada şaşıracaksınız..dicem şudurki ne nokiada calısıoyorum nede onlardan para aldım :)
süper ses kalitesinde,dijital fotoğraf makineleriyle yarışan,birçok multimedya özelliğe sahip bu telefonu kaçırmayın derim..
Hak Edene Hakkını Vermek Lazım
Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misslife -- 15 Temmuz 2008; 19:24:06 >

________
cem650

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 8:39:41 

ben canlı sahıt olarak n70 aldım yıllar once kullandım mp4 kalıtesınde ve guzel ne bır video cekimi gordum 1 ay olmadan n73 aldım 3g cekıyor berbat yanı foto cekmesıne bırdedıgım yok amam vıdeo berbat bu arada hıcte sorunlu degıl ve gayette hızlkı bır tel manyak sesi var daha ne olsun

bir ALLAHIM var birde sen varsın
__BaRıŞ__

16 Temmuz 2008; 10:41:29 

quote:

Orjinalden alıntı: cem650

ben canlı sahıt olarak n70 aldım yıllar once kullandım mp4 kalıtesınde ve guzel ne bır video cekimi gordum 1 ay olmadan n73 aldım 3g cekıyor berbat yanı foto cekmesıne bırdedıgım yok amam vıdeo berbat bu arada hıcte sorunlu degıl ve gayette hızlkı bır tel manyak sesi var daha ne olsun

Arkadaşım N73 mp4'te çekiyor.Ayarlardan ayarlarsan daha net olduğunu görürsün.3gp tabi ki kaliteli değil...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> N73 Video Sayfa: [1]
Buraya git: