Arkadaşlar Overclok bildiğiniz gibi hayli yorucu ve emek isteyen bir aktivite. Yeni başlayan arkadaşlarımızın bu konularda bir çok soruları olabilmekte. Bu yüzdende aynı forumda çoğu zaman konu kirliliği oluyor. Benim yapmayı düşündüğüm şey: her cpu, anakart ve ram konfigürasyonu için ayrı ayrı şablonlar toplamak. Yani herkes kullandığı sistemlerdeki stabil olan ayarlarını alıp buraya koyarsa, bende bunları düzenlerim ve yeni başlayan arkadaşlarımız için sağlam bir çıkış noktası oluşturabiliriz. Bence fikir olarak yararlı olacaktır. Umarım herkesin yararlanabileceği bir şekilde işletebiliriz.
Herkesin katkılarını bekliyorum. Kendi ayarlarımı bir iki saat içerisinde koymayı planlıyorum. Sizinkileride en kısa zamanad bekliyorum.
Overclock Şablonları:
1 - Batuhan Bayazıt - Asus Rampage Fromula X48 - Q6600 Go Rev. - 3x1 GB Crucial Ballistix Tracer 1066Mhz - Asus 3870
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
boşa zahmet ediyosun birebir aynı donanıma sahip olsan bile yine aynı değerlerde stabil çalışmıycakdır bu bilgisayar bileşenlerinin arasındaki malzeme kalitesi farkından kaynaklanır örneğin Q6600 bazıları voltajı sever bazıları sevmez tamamen şans işi ramlerde öyledir keza bu durumda aynı sistemde bile farklılıklar gözleniyor bide farklı bileşenler devreye girince hiç bi anlamı kalmıyor