Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sonunda Tellcom bursayada el attı....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Sonunda Tellcom bursayada el attı.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CM-SKYSCRAPER

14 Temmuz 2008; 19:17:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese selam bu aksam işten dönüşte gözüme çarptı tellcomun tabelası kazıya tam olarak galıba DURMAZ lar fabrikası var oraya gıderken calı yoluna gidiş yönünde ufaktan kazıya başlamışlar bursalılara başlangıc olarak hayırlı olsun diyorum.....

wol_bboy

14 Temmuz 2008; 19:37:51 

çok iyi ya sevindim bu haberi verdiğin için ozaman ataevler bölgesindeler demek...bizim oraya gelmesi an meselesi belkide gelmiştir.ben net üzerinden başvuru yaptım yakında dönerler inş...

BlackF!Re

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 19:45:45 

adanaya da gelir inşallah yakın zamanda (tabi hemen yaygınlasacagını hiç sanmıyorum)

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Race Driver Grid

Waiting: Half Life 2 episode Three
alperen_69

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 20:00:49 

eğer olay öyle isesüper inşallah hocam rekabet bu olur işte

pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
CM-SKYSCRAPER

14 Temmuz 2008; 20:28:46 

yorumlar için sağolun hele bir gelsin anında geçişyapıcaz inşallah ben su anda üçevlerdeyim yani yeni yerleşim yerlerinde dogalgaz döşendiği zaman birde ek kırmızı ince boru koymuşlardı araştırdım biraz kablo felan geçicek dediler galiba fiber optik diye düşündüm yeni yerleşim yerlerine daha hızlı döşeneceğinden hızlı bir toparlanma olur diye ümit ediyorum temennimiz bu zaten arkadaşlar biraz daha sabredicez

Madeofhate

14 Temmuz 2008; 20:37:37 

oo süper.ben ihsaniyedeyim gelir herhalde buraya.

E6300 1.86 ghz|Gigabyte 945P S3|2*1 gb Kingston 667 mhz|PALİT 8800GT 512 MB|250gb Seagate+500 gb Western Digital|LG DVD RW|SyncMaster Samsung226BW|Logitech G5|CoolerMaster 500 W
razumihin

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 20:56:06 

ooo gelir yakında o zaman görükleye:):)

PC:İşletim:WİNDOWS XP PRO Pentium4 2400MHZ Anakart:AsusP4S8X-MX
DVD Rw:LG GSA H55N Monitör:LG L222W Ses:Realtek ALC655
Samsung SP0411N 40GB ,ekran kartı: Sis 651_561FXCanon A550(7,1mp),Praktica Digicam 3Mp(digital 6MP)
CM-SKYSCRAPER

20 Temmuz 2008; 0:25:58 

bir kaç şey daha kaç aydan beri gelip gidiyorum kanalizasyon tarzı yapılmıs ama kapağı sert plastıkten bugun merak ettım ılk defa boyle bısey goruyordum uzerınde tellcom yazıyordu yaşadık dedim üçevlere kadar gelmiş fiberler haberimizde değil meğersem darısı tüm foruma.

linkin_park20

20 Temmuz 2008; 13:01:41 

üçevler-ataevler-beşevler bölgesi zaten tam tellcoma göre bölgeler.

http://forum.donanimhaber.com/m_20125380/mpage_1/key_//tm.htm#20263168

ingoo mp4 player incelemem
Batuist

20 Temmuz 2008; 14:39:10 

yahuu burada o kadar tellcom abonesi olacak insan varken neden hiç el atmaz buralara anlamış değilim.. telekomu yerinden silkeler adamlar ama aklını kullanıpta yatırım yapan babayiğit yok maalesef.. şu telcom bi gelse telekomun t sini söküp atacamda gelmiyo işte adamlar yok adam yok içinde ki ...

s!LenTium

20 Temmuz 2008; 15:14:56 

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

üçevler-ataevler-beşevler bölgesi zaten tam tellcoma göre bölgeler.

Beşevlerde yaklaşık 1 ay önce felan görmüştüm Tellcom çalışmasını. Bilmiyorum bizimki gibi tek apartmanlara getirirlermi ama umarım en kısa sürede gelir.
Serdar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 15:20:07 

Linkin Park'a katılıyorum. Ataevler, Üçevler ve Beşevler tam Tellcom'a göre. Görükle hayalini kuran arkadaşım biraz daha hayal kurmaya devam etsin, zira Bursaray'ı okula götürmediler bile. Heykel, Altıparmak, Çarşamba, Darmstat, Çekirge de gittiği zaman bu hizmetten faydalanabilecek mekanlardır.

Ah yeşil Bursa, çok özledim seni...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
Bilgi Paylaşım Platformu / www.cxcx.org
drakin

20 Temmuz 2008; 18:29:36 

izmirde oturuyorum acaba bulunduğum yere gelip gelmediğpini nasıl öğrenebilirim ?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Sonunda Tellcom bursayada el attı.... Sayfa: [1]
Buraya git: