olmuyor olmuyor olmuyor. telekomu aradım, santralimi bile aradım. rapiddeki tüm servisleri denedim. 3 aydır pc'imin internet download hızı 250'yi geçmiyor. Aslında rapid haricinde de download yaptığımda 250K'Yı geçemiyorum, 4 mbit hattım olmasına rağmen. Delirecem yahu!
aynı sorunun benzeri bende de var. bir türlü stabil hızda down yapamıyorum. hızım 6 mbit olmasına rağmen genelde 350 ile indiriyorum. arada bir 670 leri görsemde maalesef sürekli değil. ben de bütün serverları denedim sonuç hüsran ancak sorun büyük ihtimalle rapidden kaynaklanıyor çünkü speedtest sonucum normal değerlerde çıkıyor.
snr margin: local 12 dB , remote 27 dB Line Attenuation: local 53.5 dB, remote 37.5 dB bu degerler normal mi. benim adslde adsl2+ yazıyo. eskiden gdmt gibi bisey yazardı. adsl2+ yazdıından beri download 1024kbit deilde 1021kbit ve upload 256kbit deilde 253kbit yazıyo. bu normal bir seymi? ttnet adsl2+ kullanmaya mı basladı?
Arkadaşlar hız sorunu yaşayan arkadaşlar Vista mı kullanıyor? Bende de aynı durum var zannediyordum, 1 Mbit bağlantım var 4 paralel download yapmama rağmen 76-80 KB/sn arası değişiyordu hızım malesef. Sonra cFOS ve farklı hız ölçüm programları ile denedim, hepsi 125-128 KB/sn olarak gösterdi. Vista' da bir problem var; SP1 yükledikten sonra indirme hızlarını yanlış göstermeye başladı Rapid' de..
Hellsloot istediklerin tam nerde bilmiyorum ama modemden şu verileri aldım. XP kullanıyorum.
Bağlantı Durumu Bağlantı var Upstream Hızı (Kbps) 1023 Downstream Hızı (Kbps) 4092 Upstream Sınırı 10 Downstream Sınırı 12 Trained Modulasyon ADSL_2plus LOS Hataları 0 Downstream Hat Zayıflaması 39 Upstream Hat Zayıflaması 22 Peak Cell Rate 2412 cells per sec CRC Rx Fast 2257 CRC Tx Fast 20 CRC Rx Interleaved 0 CRC Tx Interleaved 0 Path Mode Fast Path