Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ADSL ÜCRETLERİYLE İLGİLİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ADSL ÜCRETLERİYLE İLGİLİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mustafanick35

14 Temmuz 2008; 18:18:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar biz önümüzdeki hafta taşınacağız.İnternete abone hiç olmadık.Yeni eve taşınınca internete abone olacağız.Şöyle bir durum var.Yeni taşınacağımız evde şu an oturanlar internete abone ama onlar internet aboneliklerini evi boşaltırken iptal ettirecekler.Şimdi gelelim soruma.Bildiğiniz gibi internete yeni abone olanlara kampanya var.Düşük ücretli internet kullanımı var ve bağlantı ücreti yok.Şimdi ben bu kampanyadan faydalanabilir miyim daha önce taşınacağımız yerde internet bağlantısı var ama iptal ediliyor.Kampanyadan faydalanmak için sadece abonenin mi değişmesi gerek yoksa o yere daha önce hiç internet bağlanmamış olması mı gerek?Eğer daha önce hiç internet bağlanmamış olması şartı var ise benim günahım ne ben daha önce hiç abone olmadım eğer öyle bir şart yok ise eski kullanıcılar düşük internet ücretinden bu kampanyadan faydalanmak isterse onlar da kendi adlarına olan aboneliklerini iptal ettirip başka bir tanıdığı adına yeni bir abonelik alıp bu kampanyadan faydalanabilir mi?Ne düşünüyorsunuz sizce nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafanick35 -- 14 Temmuz 2008; 19:37:43 >

ordeniz

14 Temmuz 2008; 21:11:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evden ayrılan arkadaş iptal ettirip sen kendi adına yeni hat açtırırsan kampanyadan faydalanabilirsin.Ama forum yorumlarına göre Kablonet'i değerlendirmeye al derim(bulunduğun yerde varsa).Kampanya 2 yıl elini ayağını bağlar ona göre.Daha önce internet bağlanmış olması farketmez.Yeni hat aldığın için sorun olmaz.Saygılar.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ADSL ÜCRETLERİYLE İLGİLİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Crysis DH Özel: Cevat Yerli il
Crysis DH Özel: Cevat Yerli ile Röportaj
Frontlines: Fuel of War PC
Battlefield 2yi sevmiş miydiniz? Bir de Frontlinesı deneyin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar