arkadaşlar bende samsung u700 vardı ama hiç memnun değilim sizce bu 2 modelden hangisini alayım 1.5, 2 sene kullanmayı düşünüyorum ama 2 si arasında kaldım işte +/-leri nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Pentium D 3.4 / ASUS P5PL2 / SEAGATE 160GB 7200RPM 8MB NCQ SATA2 / 2*KINGSTON 1GB 533MHZ DDR2 / ASUS TA5A1 Kasa / SAPPHIRE RADEON X1300 512MB DDR2 PCI-E VGA / TVO / DVI-I EKRAN KARTI
akadaşlar bu 2sinden hangisini tercih etmeliyim n95 8gb'a virüs girdimi hemen çöker falan diyorlar ne diyorsunuz hangisini alım yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşım durduk yere virüs girmez. Ayrıca tüm işletim sistemi olan telefonlarda bu vardır. Program yüklenebiliyorsa virüste yüklenir. İşletim sistemleri ikisisinde aynı. Yani birne bulaşırsa öürüne bulaşmaz diye bişey yok. Bi sürü anti virüs var. Bu tür cihazları verimli kullanmak için biraz bilgisayardan anlamak lazım. Yoksa SE filan amanızı tavsiye derim.
merhabalar teknik olarak ozelliklerini tam olarak bilmiyorum ama 2 gun once aldim ben N82 black ve oldukca memnunum..okudugum yorumlarda plastik hissi verdigi yazıyordu diger modelinde bunda da aynı durum war tuslara basarken gıcırdamalar falan oluyor..ben libyadayim telefonu yaklasik 550ytl ye aldim tr'deki fiyati heralde 1100 ytl civarinda olur..herkese tavsiye ederim pisman olmazsiniz..
''Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.'''