Sayın abilerim.Beni konuya yazmış olduğum konuyla ilgili olarak aydınlatırmısınız? Çünkü yeni pc toplayacağım ama ikisi arasında gidip geliyorum.Bazı arkadaşlarım oyunsa E8400 diyo; Bazıları ise geleceğe yatırım olur Q9450 al hemde 4 çekirdek diyorlar.Bende pcyi eylül gibi alıp Nehalem'i mi ne çıkacakmış ya ondan alsam diyorum,Nehalem işlemciler Q9450'den hızlımı olur acaba yada E8400'den ?
Sizi soru bombardımanımdan dolayı meşgul ettiysem Özür dilerim iyi çalışmalar
Nehalem tabiki farkını gösterir ama, bence E8400 alman daha iyi, neden diyeceksin şimdi;
Hem oyun hem programlarda iyi performans sergiliyor, bu bana yetmiyormu diyorsun; Bu işlemci overclock potansiyeli yüksek bi işlemci ben stok fanla 3.8'e çıktım düşün!? Hemde Fiyat/Performans bakımından da güzel bir fiyatı var en son baktığımda 270YTL falandı Bu işlemciyi alırsan 1-2 yıl idare edersin, sonra 4 çekirdekli destekleyen oyunlar, programlar çıkar zaten o zamana kadar, 4 çekirdekliler ucuzlar, sende rahatlarsın bizde...
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
Teknolojıde özelliklede bu illet pc sektöründe kesınlıkle gelecege yatırım yapılmaz..Bunu bu zamana kadar herkesın anlamış olması gerekır diye düşünüyorum