yeni taşındığım evde evsahibinin goldmaster reciever'ı evde bırakması sayesinde ilk defa uydu yayın kullanıyorum :) cihazın ayarlarına baktığımda en son 2006 Mart'ında güncellendiğini gördüm.. uydudaki yabancı kanalları (multivision sinema kanalları gibi) izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor? cihazın bir kart yuvası var ama kartım yok.. bu acemi kardeşinize ne gibi tavsiyeleriniz olur..
beraber çalıştığım arkadaşım uydu kullanıyor evinde o söyleyip duruyodu multivision'da bir sürü iyi film oluyor diye ordan biliyorum.. dün gidip yeni yazılım yüklettim makineye fakat bir sürü şifreli kanal var..onları nasıl açabilirim? illa şifreler içinde ayrı bir veri mi yükletmem gerekiyor? yoksa bu kanalların bazılarının şifrelerini manuel olarak girebilme şansım var mıdır?
beraber çalıştığım arkadaşım uydu kullanıyor evinde o söyleyip duruyodu multivision'da bir sürü iyi film oluyor diye ordan biliyorum.. dün gidip yeni yazılım yüklettim makineye fakat bir sürü şifreli kanal var..onları nasıl açabilirim? illa şifreler içinde ayrı bir veri mi yükletmem gerekiyor? yoksa bu kanalların bazılarının şifrelerini manuel olarak girebilme şansım var mıdır?
Cyfra+ ,ABSat ,Srg swiss dışındakiler emuyla izlenemiyor mualesef.Bu kanalları cihazınıza güncel güncel yazılımı yükledikten sonra manuel olarak key girerek izleyebilirsiniz.Bunun dışındakiler ancak card sharingle izlenebilir..