Şimdi Ara

## iPhone 3G için Acil Durum Kurtarma Pili ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## iPhone 3G için Acil Durum Kurtarma Pili ##


    Geçtiğimiz sene kullanma sunulan ve pek çok yayın organı tarafından "2007 yılının teknoloji ürünü" olarak değerlendirilen ilk jenerasyondan tam bir sene sonra Steve Jobs kaptanlığında yoluna hız kesmeden devam eden Apple iki jeneasyon iPhone 3G'yi kullanıma sundu. Ürünün popülaritesi aksesuar üreticilerini de harekete geçirmiş durumda. Duyurusu yapılan yeni bir ürün özellikle sürekli mobil olan profesyonellerin ilgisini çekebilir. Zira iPhone 3G Rescue Battery olarak tanımlanan lityum iyon pil, şarjı biten iPhone 3G kullanıcılarının yarı yolda kalmasını önlemek için hazırlanmış. 1,200mAh kapasiteli yeni kurtarma pilini usb arayüzü üzerinden dizüstü bilgisayarınız ile kullanarak iPhone 3G'yi şarj edebilmek mümkün. Ağustos ayı ile birlikte yaklaşık 80$'a kullanıma sunulacak olan ürünün esktra 36 saat müzik, 7 saat video ve 3.5 saat görüşme süresi sağladığı belirtiliyor.

     ## iPhone 3G için Acil Durum Kurtarma Pili ##


    Ön siparişleri alınmaya başlanan ürün ile ilgili adres;
    http://www.geekstuff4u.com/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=885
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • guzel bi urun. iphone gibi mobil cihazlarda multimedia ve internet bataryayi cok hizli tuketiyor. tam ihtiyac olunan yerde biten batarya kadarda can sıkan bir sey yoktur herhalde. son tatile bunu aci sekilde tecrube etttim
  • çok iyi düşünülmüş güzel bi ürün iphone kullanacaklara hayrlı olsun
  • Rescue Battery fln hikaye apple in bu sacma sapan dahili batarya kullanıcı degistiremez politikasından bir an evvel vazgecmesi lazım. iPhone 3G nin bataryası 400 dolumdan sonra kullanılmaz hala geliyormus. Apple store a gidip 50 dolara yenisi taktırabilirsiniz tabi. Bunun yerine daha uzun omurlu degistirilebilr bil batarya tasarlayıp, birkaç firma ile anlasıp cok daha fazla yerde daha makul fiyata temin edilebilir olması lazım.
  • 80$ çoook iyi
  • FonksiyoneL
  • güzel ürün pil sorunu olanlar için gereklı bir alet bence saol paylasımın için...
  • 400 dolum cok az özellikle müzik dinleyip film izleyen arkadaşlara ciddi sıkıntı cıkarır.. Bende bir kac hafta icinde gecmeyi planlıyorum Iphone'a.. önemde 2 sene olacak umarım cözülür su batarya işi ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.