Aslında evi vardı ama lafın gelişi işte, karı aldım yani. :) Eşini biraz büyük seçtim 2 yıllıkmış. Benimki de en az 1-1,5 yıllık. Bunlar ne zaman yavru yapmaya başlar? Devamlı onları izlememin olumsuz etkisi olur mu?
Kuşları anlamak zor.Çiftleşmek 1 gündede olucak iş 1 yıldada.Gerçekten belli olmuyor.Ama kuşlarla ilgili İnternet Siteleri var onlara bir göz at istersen.
Bugün ilk cinsel ilişkiyi yaptılar. Tecavüz şeklinde oldu tabii. Erkek birkaç saniye boyunca dişiye tutunarak dayanabildi. Sonra dişi onu altından attı. Döllenme olmuş mudur bilmiyorum gelişmeleri yazarım.
Asra yemin olsun ki insan gerçekten ziyan içindedir. Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır. * * * İstanbul Teknik Üniversitesi - Moleküler Biyoloji ve Genetik (Ne iş olsa yaparım)
Bugün ilk cinsel ilişkiyi yaptılar. Tecavüz şeklinde oldu tabii. Erkek birkaç saniye boyunca dişiye tutunarak dayanabildi. Sonra dişi onu altından attı. Döllenme olmuş mudur bilmiyorum gelişmeleri yazarım.