1)bütün altyazı formatlarını desteklesin. 2)filmle altyazı isimleri aynı olmasın (önemli). 3)altyazı boyutunu küçültüp büyütebileyim. 4)çoğu divx formatını desteklesin. 5)hd desteği olmasada olur ama olursa tam süper olur.(lcd ye bağlıycam). 6)usb desteği de şart diil. 7)fiyat aralığı 250-300 ytl ye kadar olabilir.
Hometech DivX-567, şu sıralar alınabilecek en iyi cihaz.
Fiyatı HDMI kablo ile birlikte 79 YTL (KDV dahil) ve bunu fazlasıyla hakeden bir cihaz.
Avantajları; * Firmware update ile rahat okunabilir altyazılar * USB HDD, flashdisk ve SD/MMC kart okuyucu desteği * HDMI ile 720p/1080i upscaling * Optik ve koaksiyel dijital ses çıkışları * Progresif tarama * VGA monitör çıkışı * Skart, komponent, s-video, kompozit video çıkışları * Beraberinde gelen HDMI ve kompozit video kabloları * Şık ve kompakt görünüm * Divx/Xvid dosyalarını sorunsuz okuma * Tek tuşla altyazılar arasında seçim yapabilme * Çoklu dil destekli (multi) videolarda dil seçimi * Uygun fiyat
Hometech DivX-567, şu sıralar alınabilecek en iyi cihaz.
Fiyatı HDMI kablo ile birlikte 79 YTL (KDV dahil) ve bunu fazlasıyla hakeden bir cihaz.
Avantajları; * Firmware update ile rahat okunabilir altyazılar * USB HDD, flashdisk ve SD/MMC kart okuyucu desteği * HDMI ile 720p/1080i upscaling * Optik ve koaksiyel dijital ses çıkışları * Progresif tarama * VGA monitör çıkışı * Skart, komponent, s-video, kompozit video çıkışları * Beraberinde gelen HDMI ve kompozit video kabloları * Şık ve kompakt görünüm * Divx/Xvid dosyalarını sorunsuz okuma * Tek tuşla altyazılar arasında seçim yapabilme * Çoklu dil destekli (multi) videolarda dil seçimi * Uygun fiyat
teşekkürler tavsiyen için ama bu cihazda altyazı ismiyle film ismi aynı olması gerekio yazıo dostum.evde 500 tane divx var cd lere yazılı.fiyat olarakta 250ytl ye kadar çıkabilirim.başka tavsiye edebiliceğiniz cihaz varmı plzz?
ben anlatamadım pardon.elimde en az 500 tane divx var.hepsi cd veya dvd lere yazılı durumda ve bunların çoğunda altyazı ismi ile filmim ismi AYNI DEĞİL.tavsiye ettiğiniz modelde altyazının görülebilmesi için isimlerin aynı olması gerekiyor. Hometech DivX-567 de firmware le bu problem çözülebiliyormu çözülemiyorsa aradığım özelliklerde bir divx player tavsiye edin lütfen.
ben anlatamadım pardon.elimde en az 500 tane divx var.hepsi cd veya dvd lere yazılı durumda ve bunların çoğunda altyazı ismi ile filmim ismi AYNI DEĞİL.tavsiye ettiğiniz modelde altyazının görülebilmesi için isimlerin aynı olması gerekiyor. Hometech DivX-567 de firmware le bu problem çözülebiliyormu çözülemiyorsa aradığım özelliklerde bir divx player tavsiye edin lütfen.
Ben de aynı konuyu araştırıyorum. Bikaç gündür forumdaki başlıkları okudum. Genel olarak Hometech, Orite ve Sunny marka cihazlar üzerinde durulmuş. Fiyat/ performans olarak da en iyi cihazlar sanırım bunlar... Karşılaştırmalı olarak bakılabilecek inceleme sitesi var mı acaba???
arkaşım bu konuda sunny marka olanlar iyidir.bende bir miktar divx var sunny 4002 aldım hiç bi sorunla karşılaşmadan izliyorum.4005 leri falanda öneriyorlar.saygılarımla
arkaşım bu konuda sunny marka olanlar iyidir.bende bir miktar divx var sunny 4002 aldım hiç bi sorunla karşılaşmadan izliyorum.4005 leri falanda öneriyorlar.saygılarımla
Yazı boyutları küçük diyorlar sunny için. Yazılımla halledilebiliyor mu???
vestel bu konuda çok iyi,katılıyorum ama benzerlerine oranla biraz pahallı.bana sorarsanız piranha aqua x type almanızı öneririm.bende geçen sene araştırıp almıştım.çok memnunum.birçok formatı destekliyor ve gerekirse yazılımda atılabiliniyor.