|
folderdash -> Cevap: DİVX PLAYER TAVSİYESİ? (16 Temmuz 2008; 16:38:53)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Witchdoktor quote:
Orjinalden alıntı: mutku Ben olsam söylediğin fiyat diliminde vestel 6700 alırdım. Vestel'de altyazı desteği çok iyi dosya ismi ile aynı adda olmak zorunda değil. http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/ses_ve_goruntu_sistemleri/dvd_oynaticilar/dvd_6700_divx_player.aspx Hometech'in altyazıları firmware update ile mükemmel sayılır, ayrıca çoklu altyazılar arasından seçim yapılabiliyor. Bende Trident H2304-0607 var (Hometech'den negatif yönleri biraz daha pahalı olması, çoklu ses içeren divx dosyalarında ikinci sesi seçememeniz ve VGA monitör çıkışı olmaması), bu da çok iyi bir cihaz ama bir yakınıma hediye edip yerine bir tane de Hometech 567 alacağım. Vestel'in Hometech'den ne gibi üstünlükleri var? Ayrıca fiyatı ne kadar, HDMI kablo gibi ek hediyeleri mevcut mu? Optik ve koaksiyel dijital ses çıkışları, VGA monitör çıkışı, HDMI upscale (720p/1080i) gibi ekstra özellikleri var mı? Pahalı cihazların çoğunda Hometech'in özelliklerinin bazıları mevcut değil ne yazık ki. Yani istediğiniz özellikle ve kaliteli bir cihaz almak istiyorsanız şu sıralar ucuz cihazlardan şaşmamanız gerekiyor. vestelde altyazı seçebiliyosun işçiliği daha kaliteli servis olanağı çok güzel.Gmc desteği var vestelin.hdmi kablo çıkıo 6700 serisinde.bahsettiğiniz çıkışların hepsi mevcut.her yönüyle hometech ten üstün cihaz.fiyatı 163ytl/6.ben dün aldım.mükemmel.pişman olursan bana satarsın 163 e :)
|
|
|
|