Şimdi Ara

JAZZ DE-005 DEKODER DOLBYDİGİTAL DTS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar kutusu kumandası kitapçığı dahi duruyor,heralde herkes neye benzediğini biliyordur. çok temiz durumda,forumdan "tatlisi" arkadaştan alınmış olup, hemen ertesi gün bi arkadaştan uygun z5500 aldığımdan bunu satıyorum.bundan sonraki hayatımı z5500 ile geçirmeyi planlıyorum ,daha bugün elime geçti. gerçekten temiz durumda denendi sorun yok.aynı şekilde satılacaktır, fiyatı 100 ytl'dir.kısaca konsollar için biçilmiş kaftan, herhangi bir 5.1 hoparlör seti takılarak kısa vr ucuz yoldan dolbydigital ve dts işini halledebilirsiniz. konsolların haricinde dvd player,pc'den de 5.1 alabilirsiniz. temsili resim budur;
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 14 Temmuz 2008; 22:05:42 >
  • dostum aldığım fiyattan aşşağa satmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: fh-b170

evet arkadaşlar kutusu kumandası kitapçığı dahi duruyor,heralde herkes neye benzediğini biliyordur. çok temiz durumda,forumdan "tatlisi" arkadaştan alınmış olup, hemen ertesi gün bi arkadaştan uygun z5500 aldığımdan bunu satıyorum.bundan sonraki hayatımı z5500 ile geçirmeyi planlıyorum ,daha bugün elime geçti. gerçekten temiz durumda denendi sorun yok.aynı şekilde satılacaktır, fiyatı 100 ytl'dir.kısaca konsollar için biçilmiş kaftan, herhangi bir 5.1 hoparlör seti takılarak kısa vr ucuz yoldan dolbydigital ve dts işini halledebilirsiniz. konsolların haricinde dvd player,pc'den de 5.1 alabilirsiniz. temsili resim budur;
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

benim kuzenim bakıyor böyle bir cihaz, hemen ona gönderiyorum linki.

• ok. dostum kaçırılmayacak bi ürün. bu benim ikinci cihazım, ilkini çok aramıştım zor buldum.konsolu olanın mutlaka alması gerekir bence 5.1 oyunlara çok keyif katıyor..

• ya bundan arayan tona idi bir zamanlar bende vardım aralarında z5500 aldım kutuldum bence fiyat güzel crative decoder ile karşılaştırınca hayırlı satışlar
  • saol dostum , ALANA KARGO BENDEN.... hadi satılsın bu akşam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam, bu üründen arıyordum. Hemen alıyorum. İst./B.evler'deyim. Cebe çağrı atın veya mesaj atın ben ararım. 537 422 81 48, Özgün. Görüşmek üzere.
  • *amcacaster* arkadaşıma çarşambaya kadar rezervedir. sanırım aldı gibi bişey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.