Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
5+1 Sistemimden cızırtı geliyor nedeni ne olabilir?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> 5+1 Sistemimden cızırtı geliyor nedeni ne olabilir? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ibo3458
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2008; 15:48:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yeni aldığım sistemden cızırtı geliyor bunun nedeni ne olabilir sizce?leptopa takıyorum ve ses kartından kaynaklanan birşeymi bilmiyorum bi yardımcı olabilirmisiniz?
mamo99

14 Temmuz 2008; 20:47:29 

ses kartından kaynaklandığını bakmadan nası söyleyebiliriz ki başka bir alet bağlayarak denemen lazım düzgün bi kulaklık olur başka bir set olur bağlayarak bakabilirsin seskartına sorun dinlediğin paraçadan filmdende kaynaklı olabilir

nighteen

15 Temmuz 2008; 1:54:30 

cızırt ne zaman yapıyor bilgisayar kapalı iken mi?Bu ise anakart devre dışı bırakınca olabilir.Kablolarını kontrol et.

muhammetedip

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 16:12:14 

o ses kartından değildir bence ses sisteminin çıkışında bir sorun olabilir aynısı bendede olmuştu sistemi açıp çıkışlara lehim yaptıktan sonra düzeldi

[img]http://img216.imageshack.us/my.php?image=opau2.gif[/img]
coupant

16 Temmuz 2008; 10:45:28 

bende de olmuştu aynısı ses kartının ayarlarına girdim. bir eq ayarı mıdır nedir aşağı çektim ses kesildi

her yeni aşk, her yeni hüzün, her yeni bahar, her yeni heyecanda canlanır içimizdeki attilâ ilhan; o bizim şair tarafımızdır...
cumcumx
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 5 günü kaldı.

16 Temmuz 2008; 12:16:35 

abı equalizer de tum seslerı db olarak normal den fazlasını cıkarmasını saglayacak ayar var o ayarı actıysankesınlıkle cızırtıyı o yapar equalızer ayrlarını kontrol et default a al ayarları bak bıdaha yapcakmı o cızırtıyı
ibo3458
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Temmuz 2008; 16:33:41 

eve gidince tekrar deniycem arkadaşlar bakalım kesılecek mı.once bı ayarlardan bakıcam eger olmazsa o zaman ıcını acarım.
ıspanak

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 14:25:23 

kullandığın oda da floresan lamba varsa o yapar, tecrübe ile sabit, ayrıca evin elektrik tesisatıda eski ise yada ev eski ise oda yapar.

mesela lamba floresan ise müzik dinlerken bir kaç sefer lambayı aç kapat, seste cizirti pıtırdı falan oluyorsa ondandır.

Yada başkaca sebebide olabilir ama benim başıma geldiği için ilk aklıma gelenler bunlar

And she's buying a stairway to heaven

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> 5+1 Sistemimden cızırtı geliyor nedeni ne olabilir? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point Of View Black Diamond 500W
Ünlü Nvidia ekran kartı üreticisi Point of View'ın Black Diamond serisinin 500W'lık modeli
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!

Cebit 2008: TTN Mobile Standı

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.344