Arkadaşlar daha önce aldığım E8400 bozuk çıktı ve geri gönderdim, adamlar çalışıyor demişler, dağıtıcıda denemiş çalışmamış, geri göndermişler, ellerinde E8400 olmadığından dolayı para iade yapıcaklar şimdi,
TeknoFiyattan baktım en ucuz inventusta var acaba bundan daha ucuzunu nerde bulabilirim, ithalatçı tanıyan arkadaşlar varsa yardım edebilirmi acaba ?
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
Tray ürün satanlar var ama bence adam gibi bi yerden al aldıgın yine bozulsa karşında muhattab olacagın adam bulamazsan ne yapacaksın. Git inventustan al en ucuzu ora şu anda
dostum öle çok ucuz satan yerlere güvenim kalmadı açıkçası yuni kardeşim sana tavsiyem git bi tekno mağazaya al işlemcini çık öle yok spariş verdim iki gün sonra 5 gün sonra diye uğraşma
yaw beyler niye konuyu okumadan yazıyosunuz işlemci alınmayacak firma arızalı işlemci yerine para iadesi yapacaktı o yüzden böle bi konu açıldı ama firma başka bi tedarikçiden E8400 buldu gönderdi olay kapandı
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla