Dünyanın yazılım devlerinden Microsoft, klavye, fare ve web kamera gibi çevresel bilgisayar bileşenleri konusunda da iddiasını sürdürüyor. Firmanın kısa süre önce, ''Arc'' isimli faresi ufukta göründü. Pazardaki standart farelere göre çok daha farklı tasarlanan Arc ile dizüstü bilgisayar kullanıcıları hedef kitlesi olarak belirlenmiş. Resimde görüldüğü gibi fare iki farklı biçimde de kullanılabiliyor. Kablosuz farenin bilgisayarla bağlantısı küçük bir Bluetooth alıcısıyla sağlanırken farede tekerlek (scrool) ve programlanabilir tuşlar unutulmamış. Arc'ın 2008'in 4. çeyreğinde 59$ civarında satışa sunulması bekleniyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
eli küçük kullanıcılar için katlayıp kullanıcaklar daha büyük bir mousea ihtiyaç duyanlarda açık kullnıcak heralde ayrıca katlanması taşıma kolaylığıda sağlıyo.ama fiyatı geeksiz pahalı bence ben o parı verirsem mouse rahat edemem :)
Dizüstü için gayet güzel bir düşünce. Kendimden biliyorum, taşıması kolay olduğu için aldığım minik dizüstü mausu ciddi bilek ağrılarına sebep olmuştu. Bu yüzden evde kullanmak için bir tane de büyük maus aldım. Bu model her iki işi de görür.
güzel tasarım güzel ürün bence fiyatıda pahalı ama abartı pahalı değil bluetooth lu iyi maouselar genel olarak bu fiyata yakınlar ve bence farklılık arayan insanlar alabililr