isin aslı ati kullanıcısı olarak ati al demek isterim o fiyata ama mantıgım 8800 gt yi isaret ediyor.axle 8800gt alınabilir gibi...bi de ona bak istersen
evet sapphire den oldum olası nefret etsemde mecbur kaldım sayılır,sistem de kullanacağım psu 350w asus,sadece vga için ise asus 300w kullanacağım tetiklenme zamanlamalarını eşit yapacağım böylelikle psu sorununuda halledeceğim
Amd Athlon x2 4000+ 2.1@2.9\\Biostar TA690g\\Hıs ati hd3850 256mb\\1gb ddr2 800mhz elixir]\\ Hitachi 320gb sata2+samsung 80gb sata2\\Asus 350w psu | | Uymam gereken imza kurallarını okumak icin tıkla.
iyi bi karar vermissin memnun kalacaksın bu karttan psu yu fazla kafaya takma bence bende suan feel in 400 wattlık psu su var ve kaldırıor bi problem yok asusun 350 watt psu su ck rahat kaldırır bence
Kardeş ben http://www.mavibilgisayar.com/ud/7245 bu ekran kartını alcam ama bana başka kartları öneriolar daha kötü özellikleri olan hiç bişi anlamadım bn bu fiata bunda ii performan veren krt görmedim bu arada bnim psu 400w orjinal casperin kendi psu'u bu kartı alsam sıkıntı olurmu
Kardeş ben http://www.mavibilgisayar.com/ud/7245 bu ekran kartını alcam ama bana başka kartları öneriolar daha kötü özellikleri olan hiç bişi anlamadım bn bu fiata bunda ii performan veren krt görmedim bu arada bnim psu 400w orjinal casperin kendi psu'u bu kartı alsam sıkıntı olurmu
malesef ki sıkıntı olur dostum,1 sorunun güç yetersizliğinden tüm sistemi riske atmak,2. sorun ekran kartın oyun oynatıyor ama tam perf. veremiyor eeee perf. tam alamıyacaksan neden 3870 aldın :) büyük ihtimalle asus 350w senin ihtiyacını karşılar ama ben daha yüksek wattlı psuların verim açısından iyi olacağı kanaatindeyim...