Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sizce daha beklemelimiyiz yoksa

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Sizce daha beklemelimiyiz yoksa Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gyom Tell
Uzaklaştırılmış

14 Temmuz 2008; 14:03:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Plazma almayı düşünüyorum ama yayınların ne kadarı Hd oldu acaba bilgisi olanlar varmıki bugün alayımmı panasonic yada pıoneer,yada daha bekleyeyimmi,şaşırdım kaldım,forumu oku demeyin okudum ve kafam pek almadı bir sürü teknik doneyi
dedektif

14 Temmuz 2008; 14:40:30 

SD yayın veya Divx filmler izleyeceksen full HD'ye gerek yokmuş. Uydudan yapılan HD yayınlar için HD Ready yeterli oluyormuş; çünkü ABD'de bile Full HD yayın yokmuş.
Ancak Full HD film izlemek, HD oyun oynamak istiyorsan o zaman Full HD lazımmış. Yani kullanım amacına göre almak gerekiyormuş. Plazmalar parlama yapıyormuş; ama SD yayınları en iyi plazmalar gösteriyormuş. LCD'lerde ise renkler daha canlı oluyormuş... Ağustos ayında plazmanın babası Pioneer, (Kuro) LCD TV üretmeye başlayacakmış; böylece LCD TV'ler daha da ucuzlayacakmış..
Yukarıda verdiğim bilgiler forumdan edindiğim bilgilerdir.

LG 19' L194WT-BF 5ms SIYAH LCD - Intel CPU E4500 2.2 GHz 800MHz 2MB Core2Duo - Gigabyte P35-DS3L 1333 FSB/DDR2 1066MHz S+GLAN+16X - SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ - TwinMOS 2X1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 - Palit VGA 8600GT-Sonic+ 256 MB 128Bit DDR3 SLI 16X - COOLER MASTER CAC-T05-UBD 380W ATX Black Blue - LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM
HiGHWAYMOUSE

14 Temmuz 2008; 15:17:09 

quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

SD yayın veya Divx filmler izleyeceksen full HD'ye gerek yokmuş. Uydudan yapılan HD yayınlar için HD Ready yeterli oluyormuş; çünkü ABD'de bile Full HD yayın yokmuş.
Ancak Full HD film izlemek, HD oyun oynamak istiyorsan o zaman Full HD lazımmış. Yani kullanım amacına göre almak gerekiyormuş. Plazmalar parlama yapıyormuş; ama SD yayınları en iyi plazmalar gösteriyormuş. LCD'lerde ise renkler daha canlı oluyormuş... Ağustos ayında plazmanın babası Pioneer, (Kuro) LCD TV üretmeye başlayacakmış; böylece LCD TV'ler daha da ucuzlayacakmış..
Yukarıda verdiğim bilgiler forumdan edindiğim bilgilerdir.

Güzel özetlemişsin...

corwen

14 Temmuz 2008; 15:42:15 

Pioneer'ın LCD üreteceği doğru ama fiyatlarıda plazmaları gibi olursa ne olacak Pioneerın düşük fiyatla piyasaya gireceğini hiç ama hiç zannetmiyorum.

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
TWiST_oF_FaCe

14 Temmuz 2008; 15:42:52 

helal olsun iyi özetlemişsin. yanlız eksik olmuş. dünya yıkılsa pio fiyat düşürmez. bir gün batacak o zaman görecem onları..

panasonica

14 Temmuz 2008; 16:01:44 

fiatalr konusu ise beklemek en doğrusu ..alıcı olmadığı için devmlı satıcıalr fiatları dibe çekiyor.. 10 gün önce 2900 olan şu an 2100 e düştü.. 1 ay sonra 1500 olur böylegiderse

technicmen

14 Temmuz 2008; 16:52:21 

quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

fiatalr konusu ise beklemek en doğrusu ..alıcı olmadığı için devmlı satıcıalr fiatları dibe çekiyor.. 10 gün önce 2900 olan şu an 2100 e düştü.. 1 ay sonra 1500 olur böylegiderse

Yok o kadar olamaz cunku oyle dususler olursa, zararına satıslar baslamıs olur.

Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
panasonica

14 Temmuz 2008; 18:16:52 

olur baba olur
bu ülkenin insanı az akıllanmaya başaldı.. almayınca mal..dib yaptı meretler.. millet gırtlağına kadar borçta..mallar elinde patladı bunalrın.. bak izle..1800 bu ay sonu diyorum ben..

FAQ

14 Temmuz 2008; 20:40:05 

Walla ne kadar ucuzlarsa ucuzlasın bu meret pahalı bi teknoloji. Özellikle Türkiye'de .. O yüzden Pioneer da girse, dahalarıda girse, gene pahalı gene pahalı

margornn

14 Temmuz 2008; 21:57:18 

sürekli indirimler olacak olacakta olacak önemli olan göze kestirip bütçeye uygun bi yerden almak ama asla şişkin fiyatlardan henüz yeni çıkan seri/tvlerden almamak gerek balonları zaten çıkıştan 2-3 ay sonra sönüyor o zamandan itibaren bütçeye göre alım yapılabilir

albani

14 Temmuz 2008; 23:32:51 

İyi akşamlar

-Pio ların LCD leri üretildi ve sevkedilmeye başlanıyor,fiyat çok pahalı gelmeyecektir!
-Pio ların PDP 5090/6090 larıda aynı özellikteki geçen senenin serilerine göre ise İngiltere pazarına
GBP 1.000 daha ucuz girmiştir,dikaktinizi çekerim buna!

-Evet panel işinde "beklemek" doğru ve anlamlı bir davranıştır,ancak nereye kadar!
ihtiyacınızı belirleyip buna göre hareket edeceksiniz+

Selamlar

Albanez
panasonica

15 Temmuz 2008; 9:50:54 

quote:

Orjinalden alıntı: FAQ

Walla ne kadar ucuzlarsa ucuzlasın bu meret pahalı bi teknoloji. Özellikle Türkiye'de .. O yüzden Pioneer da girse, dahalarıda girse, gene pahalı gene pahalı

para senin cebinde olduğu sürece kral sensindir baba, ne zaman parayı kaptırır başkasının cebine koyarsan satranç tahtasında ne olabileğinin kararını vermiş olursun. bu meretler dışarda 1000 dolar civarı.. dünyada genel bir durgunluk var.. avruplaı lcd den uzak durur ..plazma alır.. düşün ortalıkta serseri mayın gibi dönüp duran lcd ler.. hepsi düşecek..az sabır.. şu an almak akıllıca değil bence.. 1 ayda 1000 ytl bir lcd nin fiatının düştüğü nerde görülmüş. demekki 2 katına yada 3 katına gaktırıyorlar benim vatandaşıma dimi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Sizce daha beklemelimiyiz yoksa Sayfa: [1]
Buraya git: