Usb kablosu çalışmadığı için itunes'ten şarkı atamıyorum.Kart okuyucusundan bi şeler yapılamaz mı? Mesela itunes ile müzik atan biriniz ,müziklerin kartın neresine kaydolduğunu yazabilir mi?Başka önerilere de açığım...
malesef hafıza kartından itunese müzik atamassın usb kablosu almalısın başka bir yol eğer v3i ni modlarsan o zaman itunese gerek kalmadan normal sesler bölümünden kapak kapalıyken müzik dinliyebilirsin hatta şarkıyı değiştirebilirsin ama usb kablosu şart almassan olmaz
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
yani şey aslında modlamak bende tam bilmiyorum ama telefona uyguladığımız yazılımsal olaya modlamak vaya flashlamak flash atmak diyolar ordan biliyorum kısaca galiba telefonun yazılımıyla oynamak
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670