Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2232 BW & 2232GW

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> 2232 BW & 2232GW Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Morsmordre

14 Temmuz 2008; 13:07:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ikisi arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
bir parak diğeri mat anladığım kadarıyla

A little fighting huh? I like that...

Intel E8400 / Powercolor HD 4870 / Gigabyte P35C DS3R / Corsair 2 Gb 1066 Dominator / Seagate 500gb / Recom Zenith / Tagan II Force 700W / Samsung 2232 BW
Morsmordre

14 Temmuz 2008; 22:07:35 

onun dışında başka bir fark varmıdır

A little fighting huh? I like that...

Intel E8400 / Powercolor HD 4870 / Gigabyte P35C DS3R / Corsair 2 Gb 1066 Dominator / Seagate 500gb / Recom Zenith / Tagan II Force 700W / Samsung 2232 BW
melih_

28 Temmuz 2008; 16:57:58 

Samsung Syncmaster 2232 BW kullanıyorum. Alalı bir aya yakın oldu. Ancak tam araştırma yapmadan almıştım. daha doğrusu parlak ekran diyerek gw yerine bw aldım. Ancak geri de iade etmedim. Ekran çok büyük. Zaten gözünü alıyor, parlak ekran mahveder düşüncesindeyim. E ben film seyredeceğim gözlerim de yakından bilgisayara bakınca bişi olmaz diyorsan GW al derim. Şahsen ben GW modelini görmedim ancak bilgisayar ekranına çok yakından ve üstelik uzun saatler bakmak zorunda olduğumdan benim için farketmedi.

hasanmustafa06

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 23:50:53 

GW MODELİ DAHA pahalı olacak sadece ekrandaki
parlaklık farkı var diye biliyorum ama sen yineden
koyuncu ve kont dan ürünün teknik ozelliklerine bak

melih_

29 Temmuz 2008; 23:27:42 

Kardeş sen en iyisi iki lcd monitöre de yakından bak öyle kararını ver. Kulaktan dolma bilgilerle alma. En iyisi gidip bir mağazaya canlı canlı bakmaktır. GW modelinde parlaklık artı olabilir ancak ne de olsa bu bir bilgisayar ekranı olacak ve yakından bakmak zorunda kalacaksınız. Gözleri rahatsız edebilir düşüncesindeyim. Yani bende GW almak istedim ancak BW de fena değil. Ancak dediğim gibi git bir mağazaya yerinde incele. Herşey değişebilir.

coupant

2 Ağustos 2008; 17:28:13 

odan çok güneş alıyorsa parlak ekran uygun olmaz

intel core 2 duo E8400@3.00Ghz, gigabyte x-48DQ6, kingston 2 GB 800 Mhz, ati hd 3650 (idareten alındı, CRYSIS için beklemedeyim), samsung 2232 GW, Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa, silverstone olympia 750 watt, 250 gb 16 mb NCQ seagate, avermedia avertv dvb-s pro, creative x-fi fatal1ty championship, logitech Z-2300 (aego m ile takas olur), lg double layer dvd rw
Mc_GayveR80

2 Ağustos 2008; 17:55:33 

tam bende bilmiyorum ama gw nin üstü özel bir kaplama olduğu için, ortamdan gelen ışığı daha az yansıtıyor(güneş ışığı gibi) vede özel kaplama olduğ için renklerde dağılma daha az oluyor... Yani Odan güneş alıyorsa parlak ekran alman daha mantıklı vede GW daha keskin görüntü garantisi veriyor.... Araştırma yapmadan adına göre yorum yapma bence, bende yakınlarda alacağım ama bende karar veremedim henüz, ama ben olsam GW almaya çalışırdım...

http://forum.donanimhaber.com/m_20309381/mpage_2//tm.htm#25197180 ayrıca burada da söylenmiş, ve aynı soru sorulmuş..

AsRock 775DualVsta DDR1+DDR2 AGP+pciX 775 pin core2duo destekli anakart \||/ Pentium D 3.0 GHz 4MB Cacheli dual core işlemci \||/ TEk parça 1 GB ddr 2 667 MHz ram \||/ 160 GB Samsung SATAII HDD \||/ Galaxy 8600 GT \||/
-----------------------------------------------------
Konser dediğin böyle birşey olmalı-MetallicA
Quinchi

3 Ağustos 2008; 18:01:56 

Ben de yaklasik 1 aydir 2232GW arastiriyorum ama hicbir yerde bulamiyorum. Stogunda olan (veya yakinlarda getirtebilecek) ve fiyati da 500 lira nin altinda olan bi yer biliyosaniz lutfen paylasin.

Mc_GayveR80

4 Ağustos 2008; 14:51:42 

pardon yorumlara göre parlama yapıyormuş... Ama GWnin artısı çok daha kaliteli görüntü vermesi... Kusura bakmayın yanlışımdan ötürü..

AsRock 775DualVsta DDR1+DDR2 AGP+pciX 775 pin core2duo destekli anakart \||/ Pentium D 3.0 GHz 4MB Cacheli dual core işlemci \||/ TEk parça 1 GB ddr 2 667 MHz ram \||/ 160 GB Samsung SATAII HDD \||/ Galaxy 8600 GT \||/
-----------------------------------------------------
Konser dediğin böyle birşey olmalı-MetallicA
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> 2232 BW & 2232GW Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 2007 / Piranha standı
Piranhadan çift sim kartlı cep telefonu ve GPS cihazı