Samsung Syncmaster 2232 BW kullanıyorum. Alalı bir aya yakın oldu. Ancak tam araştırma yapmadan almıştım. daha doğrusu parlak ekran diyerek gw yerine bw aldım. Ancak geri de iade etmedim. Ekran çok büyük. Zaten gözünü alıyor, parlak ekran mahveder düşüncesindeyim. E ben film seyredeceğim gözlerim de yakından bilgisayara bakınca bişi olmaz diyorsan GW al derim. Şahsen ben GW modelini görmedim ancak bilgisayar ekranına çok yakından ve üstelik uzun saatler bakmak zorunda olduğumdan benim için farketmedi.
Kardeş sen en iyisi iki lcd monitöre de yakından bak öyle kararını ver. Kulaktan dolma bilgilerle alma. En iyisi gidip bir mağazaya canlı canlı bakmaktır. GW modelinde parlaklık artı olabilir ancak ne de olsa bu bir bilgisayar ekranı olacak ve yakından bakmak zorunda kalacaksınız. Gözleri rahatsız edebilir düşüncesindeyim. Yani bende GW almak istedim ancak BW de fena değil. Ancak dediğim gibi git bir mağazaya yerinde incele. Herşey değişebilir.
tam bende bilmiyorum ama gw nin üstü özel bir kaplama olduğu için, ortamdan gelen ışığı daha az yansıtıyor(güneş ışığı gibi) vede özel kaplama olduğ için renklerde dağılma daha az oluyor... Yani Odan güneş alıyorsa parlak ekran alman daha mantıklı vede GW daha keskin görüntü garantisi veriyor.... Araştırma yapmadan adına göre yorum yapma bence, bende yakınlarda alacağım ama bende karar veremedim henüz, ama ben olsam GW almaya çalışırdım...
Ben de yaklasik 1 aydir 2232GW arastiriyorum ama hicbir yerde bulamiyorum. Stogunda olan (veya yakinlarda getirtebilecek) ve fiyati da 500 lira nin altinda olan bi yer biliyosaniz lutfen paylasin.