Fg-audio kadikoydeki yeni magazasinda hizli bir baslangic yapti..Garaj satisi ile uygun fiyatlarda hem sıfır hemde ikinci el stereo ve sinema sistemleri mevcut..Yaklasik 400 m2 magazanin ust katı hi-end urunlerin demosu için tasarlanmis..Magazanın giris kısmı yurt dısındaki boseshop lar gibi tasarlanmıs.Giriste sizi bose urunleri karsılıyor ve neredeyse butun markalar mevcut..garaj satısı urunleride fg-audio web sayfasından fiyatlari ile gorebiliyorsunuz..
Usa'nın fiyatına göre 3 kat pahalı sattıktan sonra altın kaplama olsa bile yaramaz...Ben bir Bose fanatiğiyimdir. İşlerini çok güzel yapıyorlar ama buradaki distributörün fiyat politikası kabullenilir gibi değil. %100 den daha fazla fiyat farkı var...USA da 5.000 ytl ye alınabilecek olan Lifestyle 48 burada 12.000 ytl...Çüş demekten başka bir seçenek malesef bırakmıyorlar...
Burada 12.000 ytl vereceğime atlar gider USA'dan alır gelirim hiç değilse oraları gezmiş olurum daha bile ucuza gelir emin olun...
Usa'nın fiyatına göre 3 kat pahalı sattıktan sonra altın kaplama olsa bile yaramaz...Ben bir Bose fanatiğiyimdir. İşlerini çok güzel yapıyorlar ama buradaki distributörün fiyat politikası kabullenilir gibi değil. %100 den daha fazla fiyat farkı var...USA da 5.000 ytl ye alınabilecek olan Lifestyle 48 burada 12.000 ytl...Çüş demekten başka bir seçenek malesef bırakmıyorlar...
Burada 12.000 ytl vereceğime atlar gider USA'dan alır gelirim hiç değilse oraları gezmiş olurum daha bile ucuza gelir emin olun...
Amerika ile Turkiye arasındaki fiyat farkının bu kadar yuksek olması sizler kadar bizlerii de rahatsiz ediyor.Biz ithalatci firma degiliz bayiyiz ve takdir edersiniz ki bize onerilen fiyatlardan listelemek zorundayız .Ama bu fiyat farkının en buyuk etkenlerden biriside vergiler bu konu defalarca konusuldu..Amerika dan aldiginiz bir LF 48 de voltaj probleminin dısında dvd de bolge sorunu yasarsınız.Ayrıca radyo frekanslarının da farklı oldugunu ve zone acarken yasayacagınız sıkıntıları da arastırın bence.. Siz guzel bir seyahat edip , guzel bir LF 48 sahibi olduktan sonra yollarımız servis ve teknik destek için kesisecek ..Şimdiden hayırlı olsun
Amerika ile Turkiye arasındaki fiyat farkının bu kadar yuksek olması sizler kadar bizlerii de rahatsiz ediyor.Biz ithalatci firma degiliz bayiyiz ve takdir edersiniz ki bize onerilen fiyatlardan listelemek zorundayız .Ama bu fiyat farkının en buyuk etkenlerden biriside vergiler bu konu defalarca konusuldu..Amerika dan aldiginiz bir LF 48 de voltaj probleminin dısında dvd de bolge sorunu yasarsınız.Ayrıca radyo frekanslarının da farklı oldugunu ve zone acarken yasayacagınız sıkıntıları da arastırın bence.. Siz guzel bir seyahat edip , guzel bir LF 48 sahibi olduktan sonra yollarımız servis ve teknik destek için kesisecek ..Şimdiden hayırlı olsun
bose companion 2 , abd fiyatı 99 usd idi, burada 300 ytl ye satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. masaüstü için alınır, sizin servise uğramada keyiflice dinlenir. bozulursa da abd ye kargolanır 30-40 dolar kargo ücreti ile yapıldıktan sonra ev adresinize ücretsiz teslim edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postanem -- 2 Eylül 2008; 17:12:45 >
A) Yamaha 659ti- 2xWharfedale 9.6, Pioneer sw-160 (AR kablo ile bağlı), 2xwharfedale 8.4(sur), Dali blue sc7, 2xtannoy mx1(back-sur), sony dvp590 dvd, samsung a200c, Pioneer 436 RXE Plazma QED Silver Anniversary XT Bi-Wire 9.6 lar için HQ compenent kablo ile samsung uydu ve sony dvd yamaha ya oradan aynı şekilde plazmaya bağlı, Toshiba ep30ke hdmi B) Sony STR-K670P, 2XTannoy mx1, Tannoy mxc, sony uydu hop. vestel 840ci ve vestel dvd, sony wega 70 ekran
neden kusurlu mallarını fahiş fiyatla satıyor? misal tannoy s10. 500ytl bile verilmez. bunlar belirtilmiyor. resimden çaktım. garaj isminden müşteri çekmek gibi geldi bana. olsun faaliyettir; iyi çalışmalar. ayrıca forum kurallarına biraz dikkat.
neden kusurlu mallarını fahiş fiyatla satıyor? misal tannoy s10. 500ytl bile verilmez. bunlar belirtilmiyor. resimden çaktım. garaj isminden müşteri çekmek gibi geldi bana. olsun faaliyettir; iyi çalışmalar. ayrıca forum kurallarına biraz dikkat.
Kusurlu malları fahiş fiyata sattığımızı nereden çıkardınız? ve bu ürünler hakkında size bilgi verilmediğini? Tannoy S10 2200 Euro listesi olan bir üründür ve bizim istediğimiz fiyat 1000 dolardır..2200 Euro listesi olan bir ürünü 1000 dolara veriyorsak eğer kusurunuda söyleriz tabiki.Eğer sorarsanız öğrenebilirsiniz ki biz her zaman her ürünümüz ile ilgili bütün detayları müşterilerimize eksiksiz olarak sunuyoruz.Bunun aksine bir fikir beyan edildiğinde maalesef bu fikirler gerçek dışı oluyor. Garaj isminin amacı serisi bitmiş,demo ürünü yada 2.el ürünlerin satıldığı bir toplu satıştır.Siz müşterilerimiz için bir dezavantaj değil avantajdır.
Benim ithamım tehtid değildi.Amerikada satılan Bose Lifestyle 18,28,38,48,Bose GSX-321,Bose Acoustimass 10,15 gibi A/C adaptörlü bütün ürünler 110 volttur ve ülkemiz standartlarına uygun değildir ve müşterilerimiz oradan satın aldıklarında bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi FM Radyo,Dvd Bölge,110 volt A/C plug ile ilgili problemler yaşıyorlar ve servisimize başvuruluyorlar.Bunlar her kullanıcının yaşadığı sorunlar ve bunu belirtmekte bir tehtid unsuru olduğunu düşünmüyorum.