Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bu sorunu çözebilecek iphone ustaları varmı lütfen yardım edin çıldırıcam

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Bu sorunu çözebilecek iphone ustaları varmı lütfen yardım edin çıldırıcam Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

14 Temmuz 2008; 12:45:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu sorunu çözebilecek arkadaşlar arıyorum bana yardım edin lütfen ne oldu ise modem no yok bluetoth no ise 00000000 yazıyor ICCID no yok imei no yok

aşşağıda resimli anlattım arkadaşlar bana yardım edin lütfen

arkadaşlar durumu başından resimler ile anlatmaya çalışacağım elimden geldiğince şimdi cihazı 1.1.4 restore ediyorum sonuna kadar herşey güzel ancak en son bitiminde 1012 hatası alıyorum ilk resim buna aittir

İkinci resim ise Ziphone 2.5 veya 2.6 ile unlock ettiğimde ise normalde ziphonenin o alttaki yeşil çizgi dolarya onun en sonlarına doğru cihazdaki işlemin bitmesi lazım ama şimdi altta koyduğum resimde alta yeşil çizgi dolan yere dikkat edin çizgi oraya gelince cihaz kapanıp açılıyor ve elme geliyor sonra unlock ediyor gerçi yani

bunu yaptık cihazı unlock ettik ondan sonra ise cihazda repair netted diye bir hata çıkıyor sanırım cihaz tamir istiyor diyor öle olması lazım

bu esnada telefona giriyorum numara çevirmeye vs basıyorum ama bir iki numaraya basınca takılıp kalıyor donuyor gibi sonra kendine geliyor vs gibi şeler yani oluyor

titremiyor ses çıkmıyor vs vs

bu resim ise cihazın hakkında bölümüne girdiğimizde imei no yok ICCıd ve modem numarasının olmadığı kısım

burada ise ayarlara girdiğimde Wİ-Fi nin aktif olmadığı yer arkadaşlar

prot

14 Temmuz 2008; 13:40:04 

restore'den önce refurbish denedin mi?

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

14 Temmuz 2008; 13:47:50 

denedim hocam bi çok şey denedim valla

quote:

Orjinalden alıntı: prot

restore'den önce refurbish denedin mi?

prot

14 Temmuz 2008; 14:05:35 

burada ingilizce çözümü var: http://my-cellphone-reviews.blogspot.com/2008/05/iphone-restore-error-1012-solution.html
çözümde bahsettiği yolda bu: http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
srknyvzr

14 Temmuz 2008; 15:04:01 

valla dostum bende aynı sorunu yaşadım ve hala bu sorunu çözemedim çarşamba günü istanbula gideceğim Allah Rızası için bu sorunuma çözüm bulabilecek bir arkadaş varsa parasıyla yaptırmayı düşünüyorum. Aklınıza gelebilecek bütün kırma işlemlerini denedim ama hala " Repair Need " bir türlü kurtaramıyorum iphone u... Çarşamba günü istanbulda bu olayı halledebileceğim bir arkadaş var mı acaba..??

etec

14 Temmuz 2008; 15:29:23 

bendede oldu itunus tekrar yükledim pc kapa ac yaptım düzeldi :)

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

14 Temmuz 2008; 16:36:23 

valla kardeşim bende dünyanın şeyini denedim ama yok yok ya olmuyor yokmu yapabilecek biri arkadaşlar
Ciancarlo

14 Temmuz 2008; 16:37:55 

kardesim sey dene istersen iTunes un 7.7 den onceki en surumunu yukle sanırım 7.6 ydı daha snra ziPhone un sitesinden en son surumunu indir 3.0 olanını bi daha ole dene olur ya da iLberty den kırmayı dene umarım duzelir ;)

Ciancarlo

14 Temmuz 2008; 16:42:31 

ya da sey yapabilirsnz 7.5 i kurup 1.1.4 den 1.1.3 e downgrade yapıp daha snra tekrar 1.1.4 e upgrade ypp iLiberty ya da ZiPhone 3.0 la kilit kırmak ya da burdaki islemi uygulayabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm umarım hallolur bnde yanlıslıkla 2.0 yaptım Geo veledini bekliom =D

srknyvzr

14 Temmuz 2008; 18:12:08 

yaf yeni bi topic açtım ama kimse yardım etmiyor dostum ben de de Attemp diye bir yazı akıp gidiyor ne yaptıysam düzeltemedim. Allah Rızası için çarşamba istanbula gideceğim bana yardımı dokunabilecek bu işi halledebilecek bir dost yok mu? parası neyse vereceğim..

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

14 Temmuz 2008; 18:16:56 

valla ustat bende yarın doğubanka gitmeyi planlıyorum artık napim kaldık böle ben sana sonucu bildiririm
srknyvzr

14 Temmuz 2008; 18:29:16 

dostum varmı bildiğin bir yer yani güvendiğin yoksa rastgele bir yere mi gideceksin..?

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

14 Temmuz 2008; 18:30:43 

arkadaşlar bu foum bu güne kadar her iphone sorununu çözüme ulaştırmış benim şu problemimede bir çözüm yolu bulalım artık yalvarıcam yani bunalmaya başladım ALLAH rızası için bir arkadaşımız bilgili deneyimli biri yardım etsin bana lütfennnnn
srknyvzr

14 Temmuz 2008; 18:45:26 

aynen dostum ama kimsenin yardım edeceği yok sadece bakıyorlar ..

ne diyelim yardım eden yardım bulur inşallah...

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

14 Temmuz 2008; 18:46:07 

valla hocam rasgele girecem dükkanlara napim başka
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

14 Temmuz 2008; 19:29:36 

arkadaşlar bu foum bu güne kadar her iphone sorununu çözüme ulaştırmış benim şu problemimede bir çözüm yolu bulalım artık yalvarıcam yani bunalmaya başladım ALLAH rızası için bir arkadaşımız bilgili deneyimli biri yardım etsin bana lütfennnnn
srknyvzr