LAVMAN
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
16 Temmuz 2008; 21:27:10
quote:
Orjinalden alıntı: Fettah34
Yukarıdaki testlerde kullanılan kart default hızlarındadır ve testler C2D işlemci ile yapılmıştır.
865Pe nin hızlarındaki bir HD4870, sağlam hız aşırtılmış bir Quad işlemci ile Dx10, veryhigh, 8xAA ve 1680x1050 çözünürlüğünde oynanabilir seviyede kalacaktır.
oynanamaz oynanabilir seviye crysis için gpu testinden 50+ fps dir 4870x2 bile oynanabilir seviye değildir bi çatışma esnasında fps direk 30 un altına düşecekti zaten min fps değerlerinede bakarsak haritayı söyle bir üstten dolaşan gpu testinde bile min fps ortalamanın çok altında
peki crysiste en düşük fps nerde alınıyor? gpu testinin sonunda hani etrafta dolaşmayı bırakıpta hafiften de olsa detaya gireceği anda 8xaa yı geçtim veryhigh 1280*1024 16af+4xaa da bile 4870x2 yeterli değildir oynamak için 30+fps şart her ortamda
Ben 4850 alırken bilgisayarcıya sormuştum, 9800 lerin fiyatı birden indi, stoklardan zarar ediyo musunuz diye. O da yoo demişti, fiyat indirimi olursa biz fiyat indirimini distribütörle olan hesabımızdan düşeriz, Distribütör de Nvidia dan düşer. Sonuçta Nvidia kardan zarar eder diye. Yani stokların eriyip, fiyat indirimlerinin yansıması diye bi şey söz konusu değil, stoktan da zarar yazmıyor satıcılar. Bahsettiğim yer nova bilgisayar bu arada.
ortalık sidik yarışına donmş iice arkdşlar kim ne derse desin bu kadar para werip aa af acmamak aptallık olur ve aa da atinin başarısı belli fiyatı belli bnce ati cok gusel kart yapmış nvidiada ii kart yapmş eger fiyatlar bu seviyeye inerse bnce sempati işin icine gircek ama şu anki fiyatlarla bnce gt260 almak fanatiklikten başka bişey olmas!
ortalık sidik yarışına donmş iice arkdşlar kim ne derse desin bu kadar para werip aa af acmamak aptallık olur ve aa da atinin başarısı belli fiyatı belli bnce ati cok gusel kart yapmış nvidiada ii kart yapmş eger fiyatlar bu seviyeye inerse bnce sempati işin icine gircek ama şu anki fiyatlarla bnce gt260 almak fanatiklikten başka bişey olmas!
[ASUS P5Q P45] [Q6600 2.4GHZ @GÜNLÜK 3.6GHZ] [NOCTUA NH-C12P 120MM CPU FAN] [POWERCOLOR HD4870 GDDR5] [KİNGSTON 2*1GB 800MHZ DDR2] [SEGATE 320MB SATA2 NCQ] [SAMSUNG DVDRW] [OCZ STEALHXSTREAM 600W] [SAMSUNG 932GW 19"LCD 2MS DVI] [AKASA ZEN ATX 12CM FAN X2 (PSU YOK) SİYAH] Grand Theft Auto IV Sonunda PC'ye geliyor
Aha sana aynı ayarlarda oyun içi SS ler. (Kullanılan işlemci Quad)
Canavar gibi de oynatıyor gördüğün gibi 35FPS nin altına inmeden hemde... 8xAA açınca da 35 FPS ile değilde 30 FPS ile rahatlıkla oynatacaktır.
Yok oynatamaz dersen onunda testini yaptırırız sorun değil. Yeterki seni ikna edelim.
İddia ediyorum: Sağlam hız aşırtılmış bir HD4870, yine sağlam hızaşırtılmış bir Quad işlemci ile 1680x1050'de , 8xAA açıkken ve veryhigh ayarlarda en az 20-25 FPS ortalama ile bu oyunu oynatacaktır!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 16 Temmuz 2008; 21:54:29 >
16 Temmuz 2008; 21:59:15
ahahmin fps 16 sen daha ne diyosun hemde aa yok af belli değil dağa taşa max fps 37 iken(oda muhtemelen denize bakılan yer ) nasıl 35 altına düşülmüyor oda ilginç ss boutları ile de oynamıs hangi ayarlarda onu bunu geçtim o ayarlarda o testi söyle bir ormanın içinde 4-5 kişiile çatışmada yapsalar min 6-7 ort 20-21 olacak
ayrıca işlemci hızı en azından 8800 ultraya kadar crysis te performansa katkı sağlamıyor bende 1.8 ile .32 arasında 1 fps fark var gpu testte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 16 Temmuz 2008; 21:59:06 >
ahahmin fps 16 sen daha ne diyosun hemde aa yok af belli değil dağa taşa max fps 37 iken(oda muhtemelen denize bakılan yer ) nasıl 35 altına düşülmüyor oda ilginç ss boutları ile de oynamıs hangi ayarlarda onu bunu geçtim o ayarlarda o testi söyle bir ormanın içinde 4-5 kişiile çatışmada yapsalar min 6-7 ort 20-21 olacak
ayrıca işlemci hızı en azından 8800 ultraya kadar crysis te performansa katkı sağlamıyor bende 1.8 ile .32 arasında 1 fps fark var gpu testte
Saçmaladığının farkında mısın? Min FPS zaten muhtemelen ağır çatışmaların olduğu yerlerden alınmıştır. Onlarda çok kısa süreli düşmeler ki AVG FPS max FPS ye çok daha yakın.
Ayarlar : 1280x1024, VeryHigh, NoAA, NoAF, DX10.. SS lerin ayarı da aynı. Yalnız SS lerin işlemcisi 3.8Ghz deki Q6600 dür.
Neyse seni böyle ikna edemeyeceğiz ben bir 4870 sahibi bulu, 1280x1024 8xAA very high bol çatışmalı sahnelerden SS aldırırım Sen içini ferah tut