Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ALTYAZI DEĞİL -RESMEN ORTAYAZI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> ALTYAZI DEĞİL -RESMEN ORTAYAZI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
righteous@

14 Temmuz 2008; 11:01:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar USB girişli bir dvd,dvx player almayı düşünüyorum,önce forumda philips 5160'ı inceledim.daha sonra lg 392 yi ve son olarak hometech 567..yi

örnekte görülen şu yazı ayarı nedir Allah aşkına,

altyazı filmin neredeyse ortasında...altyazı değil resmen ortayazı,altta onca boş alan varken,filmi bu kadar batırmasına gerek yokki, yazının,
daha önceki axen cihazımıda bu yüzden sattım.
yazısı gerçekten allta çıkan,bi dvd-dvx player önerirmisiniz rica etsem,takılma olmayan ve kaliteli görüntü versin bunlara ek olarak yeter..

hometech divx 765 model bi ürün var,forumda hep 567 modelinden bahsedilmiş,765 model ürünü kullanan bilen duyan varmıdır acaba,altyazı neresindedir ortadamıdır oda yoksa.. yada bu belirttiğim özelliklerde bi marka model öneririmisiniz.

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 14 Temmuz 2008; 11:01:46 >

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
Serkan Ünal

15 Temmuz 2008; 13:48:52 

Valla divx oynatıcılar ilk çıktığından beri bu işe bir allahın kulu üretici çözüm bulamadı ya da bulmak istemiyor. Ne zor işmiş divxlerde dvd gibi altyazı göstermek anlamadım.

Son çıkan MTK çipsetli oynatıcılar (Hometech de dahil) bu konuda biraz daha esnekler galiba. En azından firmware güncellemesi ile adam oluyorlar. Ben de bugün Orite 838 aldım, deneyip birkaç fotoğraf eklemeye çalışacağım.

Altyazıları idx/sub yaparak pozisyon, yazı tipi ve büyüklüğünü istediğin gibi ayarlabilirsin. Ya da forumda anlatılan altyazı gömme yöntemi ile de pozisyon ayarlanabiliyor.

crazy64

15 Temmuz 2008; 14:34:58 

İNsanın keyfi kacıyor yahu

silentozzy

16 Temmuz 2008; 0:27:03 

bu verdiğin resim hangi playera ait.
ben 5160 kullanıyorum. başlıkta yazılımla altyazının nasıl olduğuna dair bir resim yüklemiştim. her türlü tavsiye ederim...

www.myspace.com/siluetweb
Opt

16 Temmuz 2008; 10:12:02 

567 iyidir güncellemeleri yaptıktan sonra 4-5 font seçeneği oluyor.neredeyse ekranın altına yapışanı bile vardı. Bir versiyonda kumandadan konum ayarlama özelliği var bu özellik orite cihazda da var bildiğim kadarıyla.

Serkan Ünal

16 Temmuz 2008; 11:15:49 

Dün akşam Orite'yi denedim. Altyazılar siyah bandın üzerinde çıkıyor. Son derece iyi bence.

Anadolu

31 Temmuz 2008; 11:12:21 

Orite'in hangi modeli? ayrıca o incelediğin modelde altyazı font ve karakter ayarlama imkanı var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: Serkan Ünal

Dün akşam Orite'yi denedim. Altyazılar siyah bandın üzerinde çıkıyor. Son derece iyi bence.

Serkan Ünal

31 Temmuz 2008; 11:21:12 

838 aldım ben. 3 farklı büyüklükte altyazı seçebiliyorsun. Font'lar aynı yani ayarlanmıyor. Renk değişebiliyor ama kurcalamadım.

Anadolu

31 Temmuz 2008; 14:11:13 

yazı karakteri büyüklüğünün ayarlanabilmesi çok güzel. yorumlarını da okudum millet çok memnun.
hometech de düşünüyorum ben. ikisinin arasında kararsız kaldım. hometechlerde de altyazılar siyah bant üzerinde çıkıyor mu acaba? ya da altyazı boyutu ayarlanabiliyor mu bilmiyorum.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> ALTYAZI DEĞİL -RESMEN ORTAYAZI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect
MSI NX7600GT Diamond Plus
MSI in HDMI cikisli, hiz asirtma kabiliyeti bulunan 7600GT si

Yeni mesajlar